avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate george4444

Activitate george4444

Sunati la 112 ori de cate ori este nevoie si chemati politia. Eu asa am rezolvat cu niste chiriasi betivani de langa mine. Dupa a 5-a vizita a politiei s-au mutat din bloc.
Citez din legea asoc propr: Preşedintele unei asociaţii de proprietari îşi poate da demisia în faţa adunării generale a proprietarilor sau o prezintă, în scris, în faţa comitetului executiv.
Răspuns la discuția Supraveghere video bloc


ynocentta a scris:

Este obligatoriu acordul individual al tuturor proprietarilor din condominiu

Nu mai aberati doamna, cunosc zeci de oameni care si-au montat camere video spre locurile de parcare fara a avea acordul nimanui. Si nu a venit sfarsitul lumii.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

De ce anume infractiune considerati ca se fac vinovati?

Nu gasesc o relevanta la comentariul dumneavoastra.

Ca sa ofer totusi un raspuns, putem sa o numim "infractiunea X"
Buna,

Doresc sa depun o plangere la Parchet impotriva ANPC deoarece nu mi-au solutionat reclamatia desi am avut toate dovezile cerute de ei.

Intrebarea este: Cum se depune o plangere penala sau contraventionala ? Trebuie sa merg la parchet? Este un formular special ? Se poate depune si online ?
Nu am mai facut niciodata asta.

Va rog sa ma sfatuiti,

Multumesc
Locuiesc in Sectorul 6 si am observat ca de la an la an cei de la Radet furnizeaza apa calda si caldura la parametri tot mai mici.
Noi ca asociatie am facut sesizari si plangeri de nu le mai stim numarul fara absolut nici o rezolvare.
Din pacate Radet a ramas doar un dinozaur fosilizat si alta solutie nu exista decat migrarea catre centrala pe gaze sau electrica.
Cautati aici un model de plangere: [ link extern ]

Apoi

Se recomandă formularea sesizărilor în scris şi depunerea lor la registratură parchetului local (de pe lângă judecătorie) din rază teritorială în care a fost săvârşită infracţiunea sesizată sau a parchetului judeţean (de pe lângă tribunal). Sesizarea scrisă poate fi trimisă şi prin poştă, de preferat cu confirmare de primire.

Adam Grecu vad ca bateti campii grav de tot pe acest subiect. Sunteti inginer de profesie ? Ce pregatire si experienta profesionala aveti ? Cu ce va ocupati dpdvd profesional ?

Problema noastra, a celor peste 100 de locatari e simpla: Vrem sa scapam de repartitoarele paguboase si absolut INUTILE deoarece ne-au crescut facturile la caldura.

PUNCT
Din pacate, aceste repartitoare sunt foarte paguboase. Pe langa faptul ca fiecare apartament a platit intre 1500 si 2000 lei pentru ele, factura la caldura este cu 30% mai mare.
Solutii sunt multe dar primariile sunt axate pe coruptie si spagi, NU pe bunastarea si calitatea vietii cetatenilor.
Motivul este:
Cu repartitoarele, platim mai mult la caldura decat plateam fara repartitoare.