avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1ro

Activitate gabi1ro

În caz de dosar penal,la ce art din CP se poate încadra făptuitorul.?

Mihăilă Sebastian a scris:

Angajatorul are mai multe optiuni atat pe latura penala cat si civila. Cel mai bine pentru angajat este sa cada la intelegere si sa restituie suma, altfel sunt sanse mari sa se deschida dosar penal.

Despre gestiune frauduloase. Un angajat nu a sustras sume de bani din cazinoul unde acesta lucra. Insa sa folosit de a depune puncte în aparat cauzând un prejudiciu de peste 1300 lei. Angajatul și a depus demisia după acea patronul a aflat după. Ce poate face acesta pentru a și recupera prejudiciu și ce ar putea risca Angajatul după caz. Mulțumesc pt răspuns.
Gestiune frauduloasă
Bună. în prima.instanta fiind judecatoria sectia penala cazul furt.De câte ori se poate face calea de atac,fata de hotărârea dată in prima Instanta,și unde la ce instanță. mulțumesc
Bună. în prima.instanta fiind judecatoria de câte ori se poate face calea de atac. și unde la ce instanță. mulțumesc
Despre obligatiile arestului la domiciliu. Doresc sa stiu daca vreau sa mi schimb domiciliu trebuie sa ma adresesz instantei de judecata cu o cerere sau organului de poilitie judiciar care se ocupa cu verificarea drepturilor si a ablogatiilor care mi sunt. Va multumesc cu respect.
Răspuns la discuția Cerere Renuntare Apel
Nu trebuie sa depuneti cere insa va trebui sa mergeti la primul termen de apel si sa cereti verbal renuntarea la apel. evident motivati verbal renuntarea.
DESPRE DESCRIMINARE. Intrebare.Exista o lege care prevede dreptul de a selecta clientela untr un loc spatiu comercial cum ar fi bar magazin ..?De catre angajatul acelui spatiu comercial? Va multumesc.
Multumesc
Buna . M ar interesa un model de cerere privind plata esalonat in rate a unei amenzi penale intru cat nu mi permit a platii integral si unde ar trebui depuse aceasta cerere.Multumesc.Cu respect.