avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate Dacii74

Activitate Dacii74

Răspuns la discuția Sediul social firma
Buna ziua,
Rog frumos un moderator sa inchida acest topic.Va multumesc,
1.Nu va trebuie diploma de frizer ,in cazu SRL- D
2.Un SRL-d poate obtine profit si cu 0 angajati,atata vreme cat nu doriti AFN,asa ca BAFTA !
Răspuns la discuția lnfiintare SRL-D cod caen 7430
1.sunt eligibile
2.se poate
3.nu trebuie sa aiba studii superioare.
Da,este corect .
Salut,
1.daca vecinii tai sunt incapatanati si nu vor sa-ti dea unda verde.....atunci kaput!Va trebuii sa faci cu un amic un contract de comodat,altfel nu ai cum sa-ti desfasori acivitatea.
2.domeniile de activitate ale codurilor caen sunt eligibile.
3.daca-ti rezolvi 1,atunci inscrie-te pentru AFN ,ai punctaj .
Bafta !
Răspuns la discuția Pot constitui un SRL-D?
Dumneavoastra NU mai puteti,insa ar putea sa il faca sotia,iar limitarea de varsta ,nu mai e valabila,inca din 14.07.2014.
Succes
La momentul infiintarii firmei trebuie sa dovediti ca detineti acel spatiu -contract comodat,inchiriere,mostenire..Puteti sa platiti chria si dupa,atata timp cat a-ti facut dovada la infiintare ca detineti spatiul aferent sediului social.
Buna ziua!

Am o nedumerire si apelez la ajutorul dvs.profesionist:sunt de profesie economist,si vreau sa-mi infiintez un SRL-D.As dorii ca unul din obiectele de activitate sa fie infiintarea/modificarea de statut/rezilierea sc.,as putea sa desfasor aceasta activitate neavand o licenta in domeniul juridic?(a doua faculta e in asa ceva numai ca nu am finalizat-o,cu licenta :sorry:)daca pot,va rog imi puteti spune si pe ce cod caen sa -mi desfasor activitatea?- e clar,pe 6910 activitati juridice,nu se poate!eventual,daca nu se poate voi angaja un jurist (cunosc o gramada,multi saracii de ei,nu prea au nimic in comun cu lumea astorlalti,,deh,faculta facuta la "apelul bocancilor",insa daca nu se va putea altfel....
Da,si inca ceva , daca ofer consultanta in fonduri europene,ce cod caen imi trebuie?
Va multumesc anticipat ,
Răspuns la discuția lnfiintare SRL-D cod caen 7430
Ai aici o lista cu codurile CAEN care nu sunt eligibile:
a) intermedieri financiare şi asigurări (CAEN Rev. 2 - 641, 642, 643, 649, 651,652, 653, 661, 662, 663)
b) tranzacţii imobiliare (CAEN Rev. 2 - 681, 682, 683)
c) activităţi de jocuri de noroc şi pariuri (CAEN Rev. 2 - 920)
d) producţie sau comercializare de armament, muniţii, explozibili, tutun, alcool, substanţe aflate sub control naţional, plante, substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope (CAEN Rev. 2 - 110 (cu excepţia clasei 1107), 120, 254, 2051, 4635, 4725, 4726.
BAFTA !
Buna ziua !
Numele meu este Duicu V.Dacian ,si cu permisiunea dvs,am sa va retin atentia cu urmatoarea problema :

- vreau sa-mi infiintez un SRL-D ,avand ca obiect consultanta economica ( cod CAEN 692 , 7021,7022) ,angajat un singur creier performant, NU subscriu la AFN !-sau cel putin deocamdata. As dorii ca sediul social ,si unde efectiv va fi "manifestarea de forte"sa fie la mine acasa,si aici intervine dilema !Casa unde locuiesc ,este ridicata de parintii mei , din pacate au trecut la cele sfinte acum 12,respectiv 11 ani ,iar succesiunea nu a fost facuta,eu fiind singurul mostenitor .Intrebare : pot sa-mi desfasoar activitatea aici,nemaifiind nevoie de contract de comodat facut cu un prieten,prin definitie binevoitor?#-o
Imi este de ajuns o declaratie notariala ,pentru a ma inregistra la Registrul Comertului?daca altfel nu se poate,oi apela la chirie si contract de comodat,desii viata mi-a aratat ,ce se intampla cand ai incredere ,in prieteni,dar mai ales in rudele cele mai apropiate !...am ajuns sa cred ca in viata multi iti vor binele!.....vezi sa nu ramai fara el !
Va multumesc din suflet pentru atentia acordata si ajutorul obiectiv pe care sunt convins ca il voi primi! Va salut si ca doresc sa aveti bafta in ceea ce intreprindeti.
Cu stima si consideratiune ,
Ec.Duicu Valentin Dacian