avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate MrFB

Activitate MrFB

Cum gasim proprietarii de teren daca pe siteul ancpi vecinii au numere cadastrale iar terenul pe care il caut nu are numere cadastrale?
Drum privat/drum public (servitute)
Buna ziiua! Suntem interesati sa cumparam un teren de 2 hectare in spatele unui mall din oras.
Problema este ca pe acel amplasament se afla un mall si un magazin de bircolaje cu aprcare comuna.Pe langa mall se afla un drum asfaltat.
Cum putem afla daca acel drum este in posesia proprietarilor mall-ului si are prevazuta servitute sau este drum public facut de primarie?
Intreb deoarece pe viitorul teren se poate intra doar pe acel drum si nu vrem sa cumparam terenul apoi proprietarii de la mall sa puna bariere si sa interzica accesul cumparatorilor veniti la magazinul nostru.
Cum pot face rost pentru un teren de actele notariale si contractele de vanzare-cumparare dintre vechii proprietari?
Cum se pot afla solutionarile unor dosare ale terenurilor?
Buna ziua! Daca am dat contabilei mele act notarial cum ca ar avea voie sa semneze in locul meu acte contabile (bilant etc) ea poate avea acces si la bani si sa ia din cont?
Pentru a infiinta o firma in Romania cu 2 actionari,dar unul dintre ei este stabilit in UK ce acte trebuie sa facem si cum poate semna el de la distanta?Se poate face totul online sau trebuie musai mers la registru comertului?
Se poate cumpara o casa memoriala aflata in patromoniul primariei si devenita intre timp ceva de genul muzeu?
Am cumparat de pe olx de la o pers fizica ce refuza sa faca retur (produsul comandat initial sau banii)
Am cumparat un produs de la o persoana fizica de pe internet.Produsul este cu totul altul decat cel comandat.Vanzatorul a spus initial ca face retur,dar acum nu mai raspunde.
A spus ca este obligat in 30 zile sa faca retur,dar de atunci asa a ramas situatia.
Unde ma pot adresa?
A trimis un produs alta marca,alta marime dar in aceeasi suma.
Se poate considera inselaciune faptul ca refuza sa trimita produsul pentru care am platit desi initial a spus ca face retur?
Cum ii pot afla datele daca pe oclet nu scris expeditorul air plata am facut-o ramburs?
olx
Am comandat un trening de pe internet,dar am primit cu totul alt model.Vanzatorul nu mai raspunde acum.
Unde ma pot adresa pentru inselaciune si cum gasesc vanzatorul?Pe coeltul primit de la curier nu apare numele vanzatorului ci doar al meu.