avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters363550

Activitate ContSters363550

Primul lucru care ar fi trebuit sa-l aflati e daca structura de rezistenta a blocului va fi serios intarita pentru a suporta sarcina suplimentara cauzata de ocuparea podului - si cum aceasta inseamna gaurirea si camasuirea tuturor coloanelor si diafragmelor (iar asta inseamna un cost enorm pe care dezvoltatorul nu prea cred ca o va face) in final veti ajunge sa locuiti intr-un cavou, gata sa se inchida peste dumneavoastra la cea mai mica trepidatie.
Cam cit credeti ca valoreaza viata voastra? Merita sa v-o vindeti pentru o reabilitare?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

SRI poate asculta si fara mandat.

Mandatul se emite cand e vorba de proceduri penale normale.


Unde ati auzit aceasta aberatie? SRI nu asculta decit cu mandat, faptul ca acel mandat e secret sau e acordat pe motive aiurea nu are nici o importanta.
Răspuns la discuția Furt identitate
In caz ca nu stiati dar absolut toate siturile au in agrementul de utilizare un paragraf ce specifica explicit ca orice puneti pe acel site devine public si dumneavoasta renuntati la orice drept asupra lor. Unele chiar declara ca tot ce postati devine proprietatea lor si pot face orice vreau cu el.
Asa ca singurul lucru pe care OP il poate face e sa ceara inchiderea acelui cont de matrimoniale deoarece in Romania nu exista o lege clara imptriva impersonarii in mediu online.

Răspuns la discuția Fiica majora salariata
Acel copil are vreun drept legal asupra apartamentului? Daca nu atunci pur si simplu cind este plecata la servici impachetatii toate lucrurile, scoatetile la usa si schimbati cheile de acces.
Sistemele de telefonie moderna nu mai pot fi ascultate de amatori, doar de catre cei ce au acces la centala furnizorului - convorbirile sint acum in format digital si codate.
Asa ca sau aveti niste probleme legale si sinteti ascultat de autoritati (iar ele au un mandat legal pentru asta) sau ar fi cazul sa vizitati un psihiatru.
Răspuns la discuția Escroaca sentimentala
Puteti demonstra ca acele obiecte, servicii si bani au fost date ca plata pentru niste servicii ce nu au fost livrate si nu drept cadouri?
Daca nu atunci nu aveti absolut nici o sansa, cu atit mai mult cu cit intraga afacere a tinut mai bine de 10 ani.
Răspuns la discuția O masina / 3 mostenitori
Daca masina este singura mostenire atunci fratii renunta la dreptul lor de mostenire - o declaratie data in fata unui notar e suficienta.
Daca mai exista si alte lucruri atunci toti acceptati mostenirea si fratii va dau o imputernicire completa pe masina, cu care treceti masina pe numele dumneavoastra la inmatriculari. Daca doriti, dupa aceea ei va pot dona partile lor din masina - alte acte la notar.
Nici o contraventie, dar daca vaccinul este pentru dumneavoastra si nu il faceti s-ar putea sa va pierdeti locul de munca actual si orice sansa de a mai obtine altul.
In afara de asta cine ar mai dori sa stea linga dumneavoastra stiind ca ia-ti putea inbolnavi de tuberculoza?
Acel card nu este decit instrumentul ce va permite sa accesati contul pe care il aveti la banca - diferenta intre card de debit si credit este data strict de ce limite aveti la acel cont. Banii v-au fost retrasi din cont, nu din card deoarece cardul nu are si nici nu a avut vreodata bani in el.
Răspuns la discuția Prescriptie plata sulta (1990)
Din moment ce datoria nu mai este mentionata nicaieri, in nici un act al apartamentului, si s-a prescris, nu mai aveti nici un motiv sa va contactati fost sotie.
Pur si simplu uitati de tot, nu mai conteaza.