avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin Iancu

Activitate Cosmin Iancu

Răspuns la discuția Vanzare auto cu imputernicit
Procura speciala. O puteti face la ambasada Romaniei din Italia.
Contract de vanzare-cumparare.
Nu exista un pret minim, depinde de la caz la caz in functie de proprietatile apartamentului, orasul, zona etc. Pretul trebuie sa fie real si serios, iar in cazul in care pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare, acea vanzare este anulabila. De asemenea, vanzarea este anulabila si in cazul in care pretul este stabilit fara intentia de a plati.
Răspuns la discuția Tichete de masa
Puteti plati orice, atat timp cat supermarketul accepta tichete de masa.
Nu, deoarece casa este pe numele sotului.. In cazul in care ambii soti erau trecuti pe actul de proprietate, atunci era asa cum spuneti dvs. 1/2 sotia si 1/2 pentru masa succesorala, din care sotia avea 1/4, iar copii 3/4.
Cererea poate fi depusă în termen de cinci ani de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a luat naştere dreptul la restituire. Data naşterii dreptului la restituire este considerată data hotărârii judecătoreşti executorii. Depuneti cerere la Anaf sau Amf, dupa caz, iar dupa ce aveti decizia prin care cei de la Anaf nu sunt de acord cu restituirea taxei, mergeti in instanta.
Răspuns la discuția Infiintare SRL cu asociat unic
1. Da
2. În conformitate cu prevederile art. 17 alin. (4) din Legea nr. 31/1990, republicată, astfel cum a fost modificată prin O.U.G. nr. 54/2010 privind unele măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, la acelaşi sediu vor putea funcţiona mai multe societăţi numai dacă imobilul, prin structura lui, permite funcţionarea mai multor societăţi în încăperi diferite sau în spaţii distinct partajate. Numărul societăţilor comerciale ce funcţionează într-un imobil nu poate depăşi numărul de încăperi sau spaţii distincte obţinute prin partajare.
3. In principiu, nu.
Răspuns la discuția Custodie minor din concubinaj
Desigur ca sunt sanse sa castigati. Aparati-va in instanta cat mai bine de eventualele afirmatii de natura sa va creze o imagine proasta. Mentionati diferite aspecte legate de faptul ca in aceea casa sunt multe persoane si copilul nu traieste intr-un mediu propice. Puteti afirma si faptul ca mama copilului a plecat de "acasa", iar la un timp foarte scurt si-a gasit pe altcineva. De asemenea, puteti chiar dvs intenta o actiune pentru stabilirea custodiei copilului. Succes.
Sotia supravietuitoare are 1/4, iar copii 3/4 din mostenire.
Răspuns la discuția Contract de inchiriere CFR abuziv
1. Da, ar putea, doar este proprietatea lor.
2. Da, ar putea sa va dea acest drept de servitute, dar ramane la aprecierea instantei in privinta suprafetei.