avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate mioarailina

Activitate mioarailina

Buna ziua,sunt economist de profesie,as vrea sa fac cursul de SSM si PSI si sa imi fac ulterior un PFA cu aceasta activitate.respectiv inspector SSM si PSI este posibil,sau trebuie sa fi fost inginer pentru a obtine dreptul de a avea PFA cu aceasta profesie as vrea sa stiu daca imi permite legea ca si economist sa pot avea acest PFA . Va multumesc.
Multumesc de raspuns, dar,poate lucra altceva? Kinetoterapeut(chiar a lucrat cinci ani),tehnician maseour,responsabil cu aprovizionarea,de exemplu poate lucra?Sa stie, sa se orienteze spre alte meserii.
Ce poate lucra? Si in temeiul carei legi?
Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu Facultatea de kinetoterapie și cu experienta (boala a făcut-o după facultate și o experienta de 4 ani) Mai poate lucra! Ce fel de adeverință trebuie să-i de-a medicul de la medicina muncii a să poată lucra și în ce condiții trebuie să-i elibereze adeverinta? Trebuie un test sa susțină bolnavul sau ce trebuie? Menționez ca boala este în remise. Va rog sa îmi da-ti un răspuns rapid ca acum își depune actele la o firma pentru angajare ca agent securitate, deocamdată și ca si kinetoterapeut cind va găsi post. Va mulțumesc.
Bună ziua, am trimis la Societatea de stat la care am lucrat, o scrisoare recomandată, cu confirmare de primire,pentru ca sa imi calculeze sporurile, de noapte, de zile festive, care imi trebuie la pensie, pentru recalculare. Va rog sa imi spune-ti, dupa lege cat timp trebuie sa aștept raspunsul, tot scris bineinteles, câte zile, 30???? sau mai mult??? Va rog sa îmi răspundeți ca daca nu respectă termenul o sa-i actionez in judecată. Am mai trimis o dată anul trecut si nu am primit raspuns. Va mulțumesc anticipat.
Bună ziua, in cazul in care am zile de CO neefectuate iar CIM se incheie la termen, cu cit la suta va fii plătită ziua de concediu de odihnă
Răspuns la discuția Ore de noapte si weekend
Dar cand nu se acorda zile libere? Cu cat se plateste? Am lucrat 3 zile după care una libera si tot asa, indiferent daca liberul cadea in weekend sau nu, deci cum ar fi corect sa fiu plătită?
Lucrez numai de noapte, cat este sporul de noapte, cu cat se plateste weekendul? Si cat este sarbatoarea legala? La o incadrare de 2080
Discuție Munca la negru
Daca am lucrat la negru si sunt in somaj iar patronul nu mi-a facut contract pt ca nu a vrut ce pateste daca îi fac reclamatie la ITM
Discuție CIM in Revisal
Bună ziua, daca am un angajat la un punct de lucru la 200 km. si imi trimite contractul in data de 27 august 2019 iar contractul ajunge la sediul firmei in 28 august cum îl inregistrez, menționez că omul lucrează la înălțime pe stâlp, nu la sol. Mulțumesc
Unde sa depun o reclamație în vederea faptului că am trimis o scrisoare la București cu confirmare de primire si nu am primit nici măcar confirmarea,scrisoare de altfel f.importanta pentru mine?