avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate mariaindre

Activitate mariaindre

Bună dimineața. Nu am înțeles răspunsul pina la urma e legenda sau e lege?
Bună ziua
Va rog să-mi spuneți dacă la împărțirea unei moșteniri exista situația ca cel care locuiește în casa,beneficiază de 10 ari teren în plus?
Bună din nou
Da căsătoria este transcrisa în România. As vrea,sa știu dacă la notar este obligatoriu prezenta persoanei din străinătate sau e suficient acceptul scris?
Bună ziua. Va rog sa-mi spuneți dacă o căsătorie încheiată în străinătate se poate deface în România, unul dintre parteneri fiind cetățean român?
certificat de calitate de mostenitor.Cum se procedeaza?
Va rog sa-mi spuneți dacă pot obține certificat de moștenire la notar(fără intabulare)pentru mine singură părinții decedați,?
Bună dimineața. Va rog sa-mi spuneți dacă în cazul părinților decedați pot sa,intabulez proprietatea fără succesiune doar pe baza declarației de la primărie?
Răspuns la discuția Aplicare Decizie CCR nr. 702/2019
Buna ziua. Dar daca facem o sesizare la avocatul poporului pentru ca mai departe dinsul sa sesizeze CCR-ul ce spuneti ar fi oportun?
Buna ziua.Sunt pensionata de invaliditate din decembrie 2000 in baza Legii 3/1977. iar in 11.07.2011 am trecut la limita de varsta.Va rog sa-mi spuneti de ce nu beneficiez de indicele de corectie (nu am beneficiat deloc) desi decizia mea de pensie poatra acelasi nr. pina la sfirsit. O sa-mi spuneti probabil ca din cauza primei inscrieri in baza Legii 3/1977.As vrea sa cred ca Decizia Inaltei Curti nr.29/2018 care prevede faptul ca art.170 alin 1 si 3 din Legea 263/2010 privind inscrierea la pensie nu cuprinde pensia de invaliditate asa ca trebuie recalculate atit pensiile inscriese in baza Legii 19 cit si cele in baza Legii 3. Va multumesc.
Răspuns la discuția vechime in munca
buna ziua. Pentru cei care au nevoie de adeverinta de grad si alte sporuri , care au lucrat la immum baia mare , vreau sa va spun ca arhiva este la Bentofluz SA Satu Mare (adeverintele se elibereaza contra cost). Sper sa va fie de folos informatia.