avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate AniBunicelu

Activitate AniBunicelu

Discuție Tichete cadou
Buna ziua.
Va rog, sa-mi spuneti care este varsta maxima pentru copii in vederea acordarii tichetelor cadou.
De asemenea, daca un parinte are in grija 2 copii: unul este copilul sau natural, iar celalt este copilul sotiei din alta casatorie, primeste tichete cadou pentru ambii copii?
Multumesc!
Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca este necesar( obligatoriu) sa trimit de fiecare data ,,Fisa de solicitare control medical,,+ "Fisa de identificare a factorilor de risc profesional" la Medicina Muncii, pentru controlul periodic, in conditiile in care nu au aparut noi modificari pentru posturile de munca existente.

Va multumesc!
O saptamana cat mai buna!:)
Multumesc! :)
Buna ziua.
Care este cadrul legal in care se prevede modul de a organiza o camera tehnica( de ex: camera serverelor), din punct de vedere al masurilor de aparare impotriva incendiilor.
Ce dotari ar trebui sa contina?
Va multumesc!
Discuție Negatie ISU
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la negatia ISU, pentru o societate cu activitate de birou, avand sediul la parterul unui imobil, suprafata fiind de aproximativ 270mp. In situatia de fata spatiul este inchiriat. Cine trebuie sa obtina aceasta negatie? Chiriasul sau proprietarul locatiei?
Care sunt pasii de urmat pentru obtinerea unei astfel de autorizatii.
Va multumesc!
Buna ziua.
O persoana fizica a cumparat un teren, prin contract de vanzare-cumparare, iar o parte din acest teren este in curtea vecinului, (care nu recunoaste acest drept), iar vecinul fiind o persona varstnica, pentru a evita ,,neintelegerile,, ;,, certurile,, sau ,, alte incidente,, se poate revendica terenul mai tarziu? Ulterior, de la mostenitorii batranului? Isi poate pierde in dreptul de proprietate?
Pe bucata de teren, batranul are trasa teava de gaze si canalizare si are plantati pomi si vita de vie.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Reclamatie vecin!
Fiecare are casa si curtea sa. Fiica si ginerele stau separati(dar sunt inca casatoriti legal) si nu intreprinde nimic. Are la randul ei alte probleme( de sanatate, in special).
Plangerea trebuie facuta de socri?
Buna ziua.
Exista urmatoarea situatie: ginere si socru- vecini, la curte. Ginerele aduce injurii, jigniri, cuvinte vulgare, amenintari cu moartea catre socri. Aceste evenimente se petrec zilnic!! !
Socrii sunt persoane in varsta, aproape nedeplasabili, cu multe probleme de sanatate.
Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc!
Buna ziua.
In ce conditii un chirias(firma) poate solicita proprietarului o copertina deasupra usii de la intrare, pentru a proteja impotriva condensului de la aparatele de aer conditionat de la etajele superioare.
Precizare: locatia firmei este la parterul unui bloc cu 2 intrari: una pentru locatari, iar cealalta pentru chirias(firma care solicita copertina).
Va multumesc!
La cumpararea unui teren intravilan, s-a descoperit ca un vecin a mutat abuziv gardul, luand 250mp din suprafata totala care apare in cadastrul terenului si nu recunoaste actele de proprietate.
In aceasta situatie, cum se poate solutiona???
Multumesc.