Laszlo21 a scris:
"Firma specializata" nu exista, poate asa s-au recomandat ei!
Nu lasati pe mana lor dosarul de dauna! ( scriu in cunostiinta de cauza, din pacate am lucrat si eu la una dintre aceste firme, dar am renuntat repede, dupa ce mi-am dat seama ca sunt interesati doar de banii castigati dupa victime ! ).
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat specializat, majoritatea lucreaza pe onorariu de succes, asa cum lucreaza si firmele astea "specializate", dar un avocat specializat are mai multa experienta si poate sa va reprezinte in fata instantelor de judecata!
Succes!
PS: V-am scris in privat.
Stimate domnule Laszlo21, sa stiti ca si firmele astea "specializate" cum le ziceti dv , lucreaza tot cu avocati si ce sa vezi, chiar isi cunosc meseria. In urma discutiei telefonica avuta cu dv, referitor la un nefericit eveniment in care tatal meu a fost grav vatamat, am luat decizia ,impreuna cu familia sa semnam un contract tocmai cu acea firma cu care ati colaborat si dv, ( dv mi-ati spus numele acesteia si i-ati denigrat).ba chiar "am lasat pe mana lor dosarul" si ce sa vezi?, avocatul desemnat de dumnealor este un profesionist, colaborarea este la fel ,agenta care ne-a incheiat contractul este pregatita , au achitat pt noi taxa de timbru etc.Nu are rost sa spun aici toate beneficiile pe care le avem in colaborarea cu aceasta firma , nu fac aici lobby pt ei,dar stiu ca un profesionist nu isi denigreaza concurenta.Dv de ce o faceti?, va raspund tot eu, pentru ca nu sunteti profesionist.Mi-ati scris in privat ca sunteti secretar general al.....dar cand v-am intrebat ce sunteti de profesie mi-ati spun ca ati lucrat in constructii si amenajari interioare........dar pe profilul dv ,scriati atunci ,ca sunteti jurist.Stiti cum se numeste asta?
A, dv faceti munca asta de "informare" pro-bono,nu-i asa?!?!
E trist domnule Laszlo, trist ca nu va respectati nici macar pe dv , daramite pe cei care avem de suferit si cerem sfaturi de pe un forum care se respecta.