avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate buni2007

Activitate buni2007

Răspuns la discuția hcg nul?
cine si cum poate cere anularea hotararii? reclamantul sau paratul?
Discuție hcg nul?
buna ziua. se poate emite hotarare de consiliu pentru concesoinare pe un teren proprietate privata a statului daca exista un litigiu pentru servitute cu prmaria pe acest teren? hotararea nu este nula? multumesc.
buna ziua! un cetatean care detine curtea aferenta casei in chirie, avand casa cumparata pe legea 112, poate da in judecata un vecin pentru granituire? daca are calitate procesuala?este el considerat proprietar cu drepturi depline pe acel teren?are dreptul sa faca investitii si sa emita pretentii fata de vecini?mutumesc.
Discuție acte arhiva
buna ziua! stie cineva unde pot gasi arhiva fostului consiliu popular al sectorului 8?daca exista o arhiva cu cadastre din anii 1979-1980 pentru sectorul 8 ? multumesc!
buna ziua. exista vre-o forma de finantare nerambursabila pentru identificare si adaptare a trotuarelor cu borduri imposibil de escaladat pentru o persoana imobilizata in scaun rulant? multumesc
Răspuns la discuția este sau nu un caz de malpraxis?
nu prednisonul este de vina,si nici varicela,vinovat este medicul care a trimis-o acasa fara sa o consulte cu toate ca era sub tratament pentru o afectiune neurologica.o parte din medicii din provincie au un comportament cel putin ciudat fata de micii pacienti ,tratandu-i in functie de castig si chiar nerusinarea sa vanda medicamente pe care strainii le trimit drept ajutoare si cu preturi mai mari decat in farmaciile din capitala,nu mai vorbesc de faptul ca retete gratuite pentru copii nu exista,pana si consultatiile la medicul de familie sunt contra cost fara chitanta.este o bataie de joc fata de bietii copilasi si parinti care cu greu pot procura medicamentele necesare datorita saraciei.este un exemplu de cum sant tratati majoritatea copiilor din provincie si nimeni nu spune nimic!
Răspuns la discuția situatie juridica adevarata teren
vreau sa concesionez pentru autorizatie constructie reamenajare si extindere imobil.am inteles ca terenurile proprietate privata a statului pot fi concesionate pentru extinderea constuctiei.locuinta mea nu este achizitionata in baza legii 112 dar alaturi este o curte vecina cu peretele meu care a fost nationalizata.
Răspuns la discuția situatie juridica adevarata teren
este o curte nationalizata
buna seara! de unde se poate obtine o situatie juridica reala a unui teren din municipiul bucuresti? la directia evidenta proprietatii nu exista decat o evidenta cadastrala din anul 1986 intocmita pe baza declarativa, total in afara realitatii de atunci si de acum. multumesc!
Buna ziua!Stie cineva daca exista vre-o facilitate la plata tva pentru achizitionarea materialelor de constructii ncesare pentru consolidare,reamenajare,mansardare locuinta? Lucrarile urmeaza sa fie facute in regie proprie. Multumesc!