avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate Mariaee

Activitate Mariaee

Buna ziua,
Doresc sa-mi depun demisia, detin o gestiune f mare(volum).Ce ar trebui sa fac, solicit eu inventar chiar in ziua depunerii demisiei. De asemenea, gestiunea este foarte mare, este posibil sa nu existe timpul fizic pentru inventariere in perioada de 20 de zile de preaviz, imi pot face probleme.
Este posibil ca angajatorul sa nu gaseasca pana la expirarea preavizului o persoana pe care sa o angajeze.
Buna ziua,

Am solicitat printr-un memoriu un raspuns legat de avizul pentru desfiintarea unei biblioteci. Mi s-a dat drept speta legala OMECS NR.3753/29.04.2015. Ce legatura are?
Bună ziua,
Am depus la ministerul de resort un memoriu la care trebuia sa mi se răspundă în termen de 30 zile, am făcut și revenire, nimic! Unde ma pot adresa?
Răspuns la discuția FISE DE EVALUARE
Mi s-a raspuns in solicitare ca acestea se pun la dispozitia salariatului in momentul restructurarii!
Răspuns la discuția FISE DE EVALUARE
da !
Răspuns la discuția FISE DE EVALUARE
Se refuza punerea la dispozitia angajatului a fiselor de evaluare!
Buna ziua,

As dori sa stiu daca fisele de evaluare se intocmesc anual si daca pot fi puse la dispozitia angajatului pe ultimii ani!?
Buna ziua,

As vrea sa stiu daca prin urmarea unui curs de manager resurse umane cor 121207 pot activa in domeniul HR. Care este diferenta dintre inspector resurse umane si manager resurse umane? Mentionez ca am studii superioare finalizate!
Răspuns la discuția Fisa de post
O alta intrebare!
Functia a ramas aceeasi, dar s-au adăugat atribuţii noi celor iniţial stabilite prin fişa postului, care au o altă natură şi corespund, în fapt, unei funcţii cu un alt specific, Ce e de facut?
Răspuns la discuția Fisa de post
Nu exista contract colectiv de munca?