avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Simon

Activitate Andreea Simon

Buna ziua! In primul rand ar trebui vazute toate actele pe care le aveti si de acolo ar fi mai usor sa stim ce putem face pe mai departe (ar trebui sa vedem inclusiv actele pe care le-ati primit din ungaria). Dreptul din Ungaria difera de al nostru, insa raspunderea in cazul accidentelor este influentata de mai multe regulamente europene.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punctul meu de vedere, în cazul descris pe scurt de Dvs se poate pune problema unei culpe exclusive, mai ales că aveți și ordin de protecție prin urmare, există deja o situație faptică gravă, stabilită chiar de instanța care a dispus asupra ordinului de protecție. Nu sunt chiar atât de rare situațiile în care se constată culpa exclusivă a soțului, însă într-adevăr așa cum a precizat și colega Liliana Gradinaru, în cele mai multe cazuri se solicită doar de dragul de a solicita, fără motive temeinice. În ceea ce privește actul medical depus de soțul Dvs, dacă tot s-a depus actul respectiv, depuneți o scrisoare medicală de la medicul care v-a prescris rețeta care au fost motivele ce au dus la diagnosticul respectiv. Doar din cauza faptului că cineva la un moment dat a suferit de depresie nu îl face incapabil de a-și desfășura activitățile de zi cu zi sau să aibă grijă de un minor. Discutați asupra probatoriului cu avocatul pe care îl aveți angajat, cu siguranță va ști ce măsuri să ia. Mult succes în demersurile Dvs!
În primul rând, având în vedere prețul simulat, în cazul unui proces vă va fi greu să dovediți că într-adevăr ați dat mai mulți bani decât cei trecuți în contract. În plus, veți avea de solicitat o expertiză prin care să se evalueze starea bunului. Eu v-aș sugera mai întâi să duceți motocicleta la un service unde vă dă și o dovadă scrisă asupra stării ei, după care să formulați o notificare către vânzător.
Nu a scris la nimeni vreo scrisoare sau sa fi lasat pe undeva vreo notita cum ca vrea sa va lase casa? asa eventuaaal ati avea sanse minime. Daca nu, in cel mai bun caz ati putea uzucapa


Petre Enache a scris:

Din punctul meu de vedere nu prea exista fapta de înșelăciune. De obicei cand se cumpara o masina second gand aceasta se cumpara in starea in care este. Ca nu este motorul original al mașinii se poate verifica foarte usor si nu V a împiedicat nimeni sa o faceti. De aceea nici împotriva persoanei de la Bacău nu va puteți întoarce cu pretenții pentru ca este culpa Dvs ca nu ati verificat asa cum trebuie masina


Aici nu sunt de acord cu Dvs. Exista cauze castigate pentru aceste "schimbari de motor".

In civil aveti sanse de castig, opinie pe care o sustin cu tarie. Consultati un avocat
Așa cum s-a menționat anterior va trebui să vă prezentați la notar în vederea încheierii unui act autentic. În caz că refuză cealaltă parte încheierea acestui contract nu aveți altă variantă decât să formulați o acțiune în instanță dar șansele de câștig sunt destul de mici, după minimul de informații pe care ni l-ați furnizat aici. Ar fi bine să consultați un avocat care să se uite peste actele pe care le aveți si să vă spună în concret posibilitățile, dacă ele există.
Ce să prezicem?... că discuția care s-a purtat e una și soluția se referă la total altceva
Repararea acoperișului eu cred că trebuie să plătească asociația de proprietari (adică toți proprietarii de apartamente), Pentru recuperarea prejudiciului eventual ați putea încerca varianta ca asociația de proprietari să se îndrepte împotriva constructorului. La imobile există garanție de 10 ani (dacă bine îmi amintesc acesta este termenul) timp în care, el răspunde pentru aceste defecțiuni pe cheltuiala lui. Cel mai sigur este totuși să apelați la un avocat care să analizeze speța în detaliu
Mergeți cu hotărârea la bancă, poate reușiți să rezolvați pe cale amiabilă. Ar fi trebuit citată și banca în procesul privind partajul, pentru a face opozabilă hotărârea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Indiferent că sunteți proprietară sau nu, aveți un proces verbal de recepție, din care eu înțeleg că aveți drept de folosință. Prin urmare, nimeni nu are voie să intre fără acordul Dvs.
Semnalați-i dezvoltatorului faptul că dacă mai intră cineva fără acordul Dvs atunci acesta comite infracțiunea de violare de domiciliu - în cazul acestei infracțiuni nu trebuie să fiți proprietara imobilului.