avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate salvatore112

Activitate salvatore112

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă pe contractul de V-C sunteți doar voi 2 (tu cu sotia) si la sursa banilor scrie: fonduri proprii atunci nu va avea câștig de cauza, și dacă va da în judecata ar dura mult prea mult, ca să plece linistita dintre noi moral ar fi sa ii dați cei 20000 euro, probabil tot dvs ii veți mosteni
7 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soțul nu iti e ruda, e tot ca un strain

radoi_laurentiu a scris:

De ce ar face o mare greșeală? Doamna a spus pe numele "sotului", nu al unui străin de pe strada.

raluk0207 a scris:

Da, dar faceți o mare greseala.



1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un temei legal pt asa ceva, gândiți-vă ca exact la fel cum ați cumpara în timpul căsătoriei 2 găini, iar după divorțul de soție dvs cereți jumătate din ouăle de la cele 2 gaini
w_v_w_v a scris:

@salvatore.

Aici este o întreaga discuție, dacă cineva îmi vandalizeaza masina proprietate personala care se afla în fata casei mele dar pe domeniul public voi fi amendat ? Infractorul îmi va face plângere ca l-am filmat fără acordul lui ?
Toate bancomatele care au camere de filmat înspre domeniul public ma filmează pe mine care trec pe strada fără sa îmi ceara acordul, deci pot sa dau banca respectiva în judecata ?
Dacă am camera de filmat pe bordul mașinii și ma accidentează cineva, nu pot folosi imaginile ca dovada? Voi fi amendat?
Atâta timp cât imaginile nu apar în spațiul public nu are nimeni ce sa îți facă. Punct.
Si ca să răspundem inițiatorului discuției NU il poate obliga sub nicio forma pe doctorul respectiv sa își demonteze camerele de supraveghere.
5 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eronat ceea ce s-a menționat mai sus, eu locuiesc la casa, am camere de supraveghere care bat spre strada și politia a venit la mine sa îmi ceara filmări ca să vadă ce incidente s-au întâmplat pe strada. Camerele de supraveghere pe care le am NU au fost montate cu firma specializata, NU trebuie niciun proiect, NU am primit nicio amenda. Asa ca atâta timp cât filmările nu ajung în spațiul public este perfect legal sa filmezi domeniul public sau privat fără absolut nicio autorizatie.
Inițiatorul acestei discuții ar trebui sa își îndeplinească sarcinile de serviciu în timpul orelor de program conform contractului de munca semnat, si asa nu va mai fi nicio problema din partea șefului.
12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut, exact la fel am pățit și eu cu chiriașii, politia nu are nicio treaba, sa dai în judecata durează f mult, iar sa vinzi este exclus, eu am rezolvat problema f simplu, am fost la furnizorul de electricitate și în calitate de proprietar am întrerupt energia electrica, în 4 zile au plecat, poți sa încerci și cu furnizorul de gaze dacă ai separație de gaze. Cand a plecat a luat și frigiderul, i-am spus l-a vazut vecinii (deși nu era adevarat) astfel ca a doua zi a adus frigiderul. Succes
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Răspunsul este NU, vecina e doar invidioasa
Eu sunt cu domiciliul in Ploiesti și am schimbat permisul la București, unde v-am recomandat, deci se poate
Sa meargă personal la sediul drpciv din șoseaua pipera nr 49

[ link extern ]
Este legal, nu și moral


Alex886 a scris:

Buna ziua tuturor , am o întrebare la care nu găsesc răspuns va rog mult sa ma ajutați :
Eu și soția mea am divorțat acum 3 săptămâni la notar căzând amândoi de comun acord tote actele au foat semnate dar hotărârea și actul oficial de divorț o sa iasă doar in luna Septembrie , acum câteva zile soția mea a postat pe rețele de socializare fotografi cu un bărbat intr-o camera de hotel saruntanduse : credeți ca este legal sa posteze asemenea poze înainte de a ieși actul oficial de divorț ??