avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate avocatdareinplata

Activitate avocatdareinplata

a deschis executarea 2 pentru ca executarea 1 se perimase, daca in in executarea 1 se mai intreprind masuri de executare puteti face contestatie la executare prin care solicitati sa se admita exceptia perimarii executarii silite
Răspuns la discuția executare silita
puteti sa le faceti o notificare scrisa prin care sa solicitati rezilierea contractului pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale, totodata exista mai multe solutii legale pe care puteti sa le adoptati, dar gradul lor de succes depinde de inscrisurile pe care le aveti.
lipsa calitatii de reprezentant poate fi acoperita. Puteti invoca exceptia dar cu siguranta aceasta va fi respinsa de catre instanta in ipoteza in care creditorul nu va semna personal cererea si va incheia un contract de asistenta juridica cu un avocat.
Răspuns la discuția executare silita
Cu siguranta creanta este prescrisa,daca ultima data cand rata a fost platita este cu cel putin 3 ani in urma, puteti face o contestatie la executare .
Răspuns la discuția Firma de recuperare datorii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca plata s-a facut prin transfer bancar puteti face dovada achitarii debitului.
Era un card cu descoperire? Puteti sa ne dati mai multe detalii astfel incat sa va putem oferi un raspuns cat mai potrivit pentru situatia dumneavoastra? Alternative juridice cu siguranta gasim.
Am avut speta similara, exista o probabilitate destul de mare sa fi fost comunicata, si persoana sa fii semnat. Deobicei cnadnr-ul le trimite prin curier. O sa gasiti dovada comunicarii atasata intampinarii.
Răspuns la discuția penalitati IFN
Penalitatile nu mai curg pentru ca acel contract de credit a fost declarat scadent anticipat. Suma poate fi actualizata cu indice de inflatie.
Răspuns la discuția accident
Daca masina a suferit o dauna totala probabilitatea este destul de ridicata ca sa primiti o suma globala in loc de reparatii.
Răspuns la discuția taxa timbru recurs
Puteati sa formulati o cale de atac impotriva hotararii prin care s-a solutionat cererea de reexaminare a taxei de timbru. In recurs o sa aveti posibilitatea sa formulati cerere de reexaminare impotriva taxei de timbru ce urmeaza sa va fie pusa in vedere de instanta de recurs daca o sa apreciati ca este gresita.

[Pentru astfel de date folositi profilul de consultant.]