Dar aveau dreptul sa-mi ia permisul fara motiv ? Ei nu pot verifica daca e valabil sau nu, nici daca am drept sau nu de conducere pe teritoriul romaniei .
Mi se pare un abuz din partea acestora pt retinerea permisului fara motiv + deschiderea pe loc a unui dosar penal .
Multumesc. Un raspuns tonic, dar...
Ma intreb ce firma asigura o locuinta fara inspectie prealabila...chiar asa de prosti ii credeti?
Andr@ a scris:
Macha a scris:
Am asigurare facultativă din 2003 (între timp am schimbat și adresa). Nimeni nu s-a obosit să facă vreo inspecție. Nici nu s-a pus problema.
La vechea locuință m-a inundat un vecin (în repetate rânduri - „eu încerc să repar, dar ce să fac dacă nu e durabil?”). Apa ajungea inclusiv la vecinii de sub mine. A venit un agent, a făcut poze, m-a întrebat ce sumă vreau - a încercat să mă convingă să cer sub un anumit plafon (1000 Lei prin 2007), „ca să nu fie nevoiți să recupereze banii de la bietul vecin”; eu am insistat pe suma cerută inițial, am primit banii, iar vecinul ... a reușit să facă o reparație durabilă.
...atunci cum poate proceda in continuare ca sa se mute intr'un apartament de la dezvoltator, daca nu sunt prea curios?
Am si eu o ntrebare se poate angaja o bolnava de cancer in romania? Cunosc pe cineva care este bolnavă de cancer si este angajata la un super market
Va dati seama si dvs ca nu stie nimeni angajatorul are nevoie de om analizele se fac sa cum se fac si asa se merge mai departe ma gândeam daca un telefon la itm sau sanepid ar rezolva ceva pt mie unul nu imi este chiar ok stiind ca acea bolnavă de cancer lucreaza acolo sa merg sa cumpăr si sunt sigur că multora daca ar sti nu le-ar fii ok
Cunosc procedura de acordare a concediului de risc maternal, insa pt ca dl director si medicul de medicina muncii sa imi elibereze acel raport cu privire la riscurile de la locul de munca este nevoie de de o scrisoare medicala de la medicul ginecolog care sa ateste starea mea fiziologica (de graviditate). Acea scrisoare nu am putut sa o obtin de la medic, care a considerat ca inca nu era nevoie de asa ceva. Nu puteam sa primesc acel raport de evaluare a riscurilor fara acea scrisoare medicala, era nevoie de o baza...aici a fost in principiu piedica...
Oricum, va multumesc pt raspuns si urari. Sper sa fie bine data viitoare.