avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate sctaxatsrl

Activitate sctaxatsrl

Mulțumesc mult. Dar daca el este anagjat la o firma . Nu se poate sa nu plateasca si sa duca angajarea ?
Buna . Varul meu a avut un accident cu masina pe un drum ingustat si a dat intr un tractor neiluminat si soferul fara permis si in stare de ebrietate. Au ajus in spital 2 peroaseala varul meu din masina mica si mai o fata . La iesirea din spital le au cerut sa achite fata 2500 lei iar la varu meu i ca nu se stie ca are 3 saptamani de cand e internat . Ma intereseaza daca putem cumva sa obtinem aceste cheltuieli de la asigurarea RCA de la masina mica care era condusa la el sai cheltuieli de spitalizare nu sunt suportate de asigurarea RCA ?
VA MULTUMESC
Am o întrebare . Am lucrat cu o firma de intermediere. Am avut la început semnat un contract cu acea firma am lucrat pentru ei 4 luni după care am încetat colaborarea și lucram singuri, fără intermediar . E vorba de câteva camioane care lucrează în UE. Problema este ca la început am avut un contract iar acum când sa încheiem contractul au venit cu un nou contrat și ne-a cerut sa nu mai înregistrăm în contabilitate contractul vechi sa il scoatem și sa îl înlocuim cu acest nou contract în care sunt schimbate mai multe puncte care nu știu dacă ne afectează sau nu deoarece am văzut ca e schimbat și contul lor de la banca și mai multe dacă ma poate ajuta cineva ? Am scanat contractul vechi și contractul nou . Va mulțumesc.
Am nevoie de un contabil sa ne tina contabilitate la o firma de transport cu Camioane momentan detinem 7 camioane. Care sa stie toate legile tot ce e nevoie sa fim in regula. Multumim
Răspuns la discuția Legea Loi Macron
Multumesc am contactat o firma ce am gasit pe internet sper sa ne ajute.
Buna . Oare ce hartie are nevoie soferul la el sa completeze sau de unde iau acel formular care este necesar de completat pe perioada cat este pe teritoriul Frantei
. Si fluturasul de salariu ce trebuie trecut pe el sa nu am probleme . Multumesc
Buna . Am o firma in romania de transport si lucrez in Germania cu o firma de aici. Ma intereseaza daca eu iau camioane la munca de la alte firme din România si le bag sa munceasca in Germania sub contractul meu, iar bani pentru ce muncesc intra de la firma din Germania in contul meu pe firma de Romania iar eu la randul meu le fac transfer tot in contul lor din Romania se mai plateste Tva ? Daca firma mea are doar un rol de intermediar ? Multumesx
Buna . Am contract cu o companie in Germana in Transport . Doresx sa aflu daca pot subinchiria camioane prin firma mea si bani de la firma din Germabia sa intre in Contul firmei mele din Romania si daca pot la randul meu sa transfer la firma tot din Romania de la care iau camioanele fara sa platesc TVA . Firma mea sa fie un fel de firma de intermediar care isi ia un comison. Multumesc