avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Ghita_79

Activitate Ghita_79

Inscrierea codurilor numerice in dreptul autorilor inscrisi in Titlul Proprietate emis in baza legii 247/2005,(după.., ani lumină..,prin anul 2017),în ce temei legal au fost inscrise?
Or înscrierea acestor cnp-uri in titluri,care sant prevazute in categoria actelor de interes public,nu cumva incalca regimul datelor cu caracter personal?..
Actele care au stat la baza emiterii titlului sant la primărie și sant obligați să vi le de-a daca aveti un interes legitim,ruda cu autorii menționați în titlu sau în urma cărora s-a făcut reconstituirea dreptului de proorietate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si totusi in cpp,nu exista prevederi prin care organele de cercetare penală sa sancționeze pe cei care au faptuit inselaciunea,indiferent daca partea vătămata si-a recuperat sau nu prejudiciul?
Nu cumva prin asa zisa impacare între parti,prin nesanctionarea culpei de înșelăciune,practic se poate încuraja comiterea unor astfel de infracțiuni?
Răspuns la discuția COMPENSARI
Cauta spete,proceduri pe net..,poate ajuta
Răspuns la discuția Actiune în Revendicare
Ar fi interesant de văzut cum legile care suprima drepturile reale, fundamentale de proprietate, își dovedesc și actual aplicarea..
Un dicton latin spunea ca ,, legea nedreapta nu este lege,,.
Dar cum sant si legi care promovează hoția și ilicitul,în detrimentul adevărului, moralei,celeritatii, se înțelege în continuare modul ,,just,, de soluționare a cauzelor..
Răspuns la discuția Actiune în Revendicare
Căror situatii/legi din ncpc,taxa judiciara de timbru nu se datorează,raportat la art.29 din OUG nr.80/2013/actualizat..
Bună ziua,va contactez cu respect în vederea primirii unui răspuns la intrebarearea dacă acțiunea în revendicare este scutita de la plata taxei judiciare de timbru,având în vedere ca are ca obiect revendicarea unui imobil confiscat abuziv de stat în regimul comunist.
În cauza imobilul a intrat în posesia statului cu titlul de bunuri părăsite, deși prop.tabulari nu au renunțat la posesie,ci a fost preluat abuziv..
Poti trimite in plic o notificare cu AR de confirmare , in care sa iti exprimi intentia de plata a debitului,din ce stiu poate creditorul sa apeleze la executare silita,doar in cazul in care refuzi plata debitului in termenul de 30 zile de cand Hotararea Instantei a fost definitiva.
Răspuns la discuția Succesiune
Cred ca trebuie sa te interesezi la Primarie cadastru daca e ocupat de cineva sau nu/liber de sarcini, in acest caz e mult mai usor sa il revendici,iar daca cineva al detine si inca de peste 30 ani e mai greu, prin dreptul de uzu capiune care il poate invoca, daca il detine de mai putin de 30 ani sunt sanse reale sa il revendici cam asa ved eu problema, dar in context informeazate bine..,succes!