Buna ziua..ma confrunt cu o situatie destul de interesanta...s-au pierdut undeva pe drum doua decizii diferite ale procurorului,in doua dosare penale...am avocat angajat,dar .....el nu stie,nu vede,nu face.......intrebarea este cum il pot obliga,sau ce pot face impotriva avocatului?eu sunt mutat din romania...si am domiciliul procedural la cabinetul avocatului
Buna ziua..sunt in divort cu sotia.in februarie am accesat un credit.75%din bani au ramas acasa,iar eu am plecat la munca in strainatate..in iunie cand m-am reantors casa,am gasit divortul bagat de sotie,banii disparuti din casa,iar ea a declarat la divort ca eu am parasit din ianuarie caminul...eu detin 25%din casa,restul e al ei..ce sanse am sa imi primesc banii in cazul partajului in tribunal??
Mtumesc frumos
Buna seara. Am kuat un credit in ianuarie, si sotia a fost trecuta coplatitor... Eu sunt titularul... Intre timp, eu m-am mutat, si urmeaza sa intentez divort. Sotia refuza sa imi dea si restul de bani, 11mii euro, credit si rata care eu il platesc in continuare... Ce e de facut?
Multumesc
Buna seara. Avem cu sotia o casa care a fost a ei si a fostului sot.. Dupa casatoria mea cu sotia, am cumparat partea fostului sot din casa. Acum in acte suntem ambii proprietari. Cum se va impartii casa in caz de divort?
Multumesc.
Buna ziua. Dupa casatorie, sotia a facut partaj la casa cu fostul sot. Dar, la notar nu s-a facut partaj ci contract de vanzare cumparare. Acum casa e pe cf inscrisa cu 50-50 %. In caz de divort, eu beneficiez din casa? Multumesc.