Nu ai facut o eroare. Ai facut cu buna stiinta! Eu in locul tau i-as plati toate cheltuielile de judecata.. daca el nu s-a bucurat de un bun, sa nu te bucuri nici tu de banii aia.
Dupa asta, nu m-as mai arata in fata lui niciodata. Nu meriti sa iti fie prieten! A mers pe incredere tu l-ai inselat, acum va avea pata toata viata din cauza ta. Printeaza conv de aici si du-te la politie si roaga-te de ei sa iti faca dosar!
Tot la tine te gandesti in final! : ,,e posibil sa fiu si eu judecat?” asta meriti sa fii numai tu judecat! Vai, s-a oparit, saracul vreau sa il ajut, da sa nu ma bag eu cumva in cacao, desi eu mi-am bagat prietenul in el! Vezi ca esti lipsit de responsabilitate?
La ce caracter ai, probabil nici de avocat nu ai bani! Crezi ca toata viata merge asa pe inselatorii si chestii ilicite? Sa mai faci asta si prietenului tau! Imi inchipui ce caracter urat poti sa ai!
Si acum sa iti raspund la obiect:
Politia va efectua cercetari in baza dovezilor pe care le au si a declaratiei pe care o da prietenul tau. Normal ar fi sa te faca cu ou si cu otet, dar probabil daca vei fi chemat pe cale administrativa la audieri, vei spune ca nu stii nimic, ca una e verbal, alta e prin citatie.Ala e momentul cand o incurcati amandoi!
Nu o sa te schimbi!
Andy12345 a scris:
Ma gândesc la amândoi... Prin faptul ca am făcut o greșeală și l-am indus în eroare, și din cauza mea sa ales cu dosar penal, și sper din suflet sa se rezolve cumva în bine în asa fel încât sa nu aibă cazierul pătat. Chiar nu știu ce sa fac de aici...e posibil sa fii și eu judecat?