avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate jenna

Activitate jenna

Minorii nu au voie sa calatoreasca neinsotiti. Pot calatori doar in situatia in care sunt insotiti de personalul companiei de zbor care opereaza cursa aeriana si daca sunt asteptati la destinatie de cineva. Nu stiu care este legislatia in Italia, poate plecati cu trenul sau autocarul....
Nu e pierdere de vreme. Asa dovediti reaua vointa a presedintelui daca refuza sa primeasca scrisoarea sau daca nu se duce sa o ridice de la oficiul postal. La asta nu v-ati gandit?

CipM a scris:

Toate scrisorile pe care le-am trimis eu cu confirmare si continut declarat, trei la numar -- comision pt cineva din afara tarii, mi s-au intors neridicate. De ce? Destinatarii stiau ca sunt in litigiu, erau in garda. Deci m-am aflat din nou ca la inceput, pierdere de vreme. Dar eu am incercat, eram dator amicului.

Daca reveniti la numele avut anterior incheierii casatoriei trebuie sa schimbati intai denumirea PFA-ului.
Folosind la iesirea din tara pasapoartele eliberate de autoritatile din strainatate sau pasapoartele emise de autoritatile din Romania daca in ele este specificat domiciliul in alta tara.
Răspuns la discuția Valabilitate certificat fiscal
Scrie pe el. 30 de zile de la data eliberarii.
Răspuns la discuția Achizitie apartament cu ipoteca
Vanzarea se poate face doar avand acordul Bancii. In plus, este necesar si obtinerea acordului de la fondul de garantare, chiar daca interdictia aceea de 5 ani de la data cumpararii imobilului s-a prescris, fiindca trebuie radiata in Cartea funciara. Contractul de vanzare-cumparare se va incheia doar in conditiile stipulate in acord. Cel mai probabil veti vira o parte din pret (respectiv suma pe care actualii proprietari o mai au de achitat din credit) intr-un cont deschis pe numele unuia dintre vanzatori la banca ce a dat creditul, cont din care banca va retrage acea suma pentru stingerea creditului).
Daca faceti antecontract va sfatuiesc sa cereti notarea lui in Cartea funciara si de asemenea va mai sfatuiesc sa nu dati un avans mare.

Ar trebui sa ne spuneti daca veti achizitiona imobilul din resurse proprii sau daca, la randul dvs., veti lua credit pentru cumpararea lui.
Daca minorii au domiciliul in strainatate si calatoresc in tara unde au domiciliul stabil, atunci nu este nevoie de aceasta declaratie.
Declaratia celuilalt parinte este necesara doar in situatia in care minorii călătoresc în altă țară decât cea în care își au domiciliul sau reședința,
Va adresati cu o solicitare in acest sens la Directia Generala de Evidenta a Persoanelor.
Vanzare-cumparare cu sau fara uzufruct viager, donatie cu sau fara uzufuct viager sau contract de intretinere cu rezerva de uzufruct viager. La vanzare trebuie facuta dovada achitarii pretului, la donatie si intretinere, nu.
Lichidatorul judiciar v-a raspuns in functie de datele pe care le avea. Daca nu i-ati prezentat hotararea definitiva, de unde era sa stie de existenta ei? Contestatia ati facut-o la tabelul preliminar de creante?