Buna ziua,
Sotia mea este in concediu pentru cresterea copilului, ea vrea sa se intoarca mai repede la lucru, si anume la 1 an si 4 luni.Eu cand pot sa imi iau luna tatalui, imediat dupa ce se intoarce ea la munca sau in octombrie si noiembrie asa cum era daca statea acasa pana la 1 an si 10 luni?
Multumesc
Buna ziua,
Sotia mea este momentan in concediu de ingrijire copil de circa un an de zile. Firma unde sotia mea a lucrat se va inchide luna viitoare asa ca intrebarea este ea daca va merge mai repede la munca, bineinteles la un alt loc de munca v-a primi sau nu stimulentul de insertie?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
In cateva luni imi expira perioada in care imi este interzis sa conduc autovehicule, interzicere care vine ca pedeapsa complementara la o condamnare cu suspendare si vroiam sa stiu ce trebuie sa fac ca sa ma pot inscrie la scoala de soferi dupa ce expira aceasta perioada de interdictie?
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Anul trecut am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si am primit ca si pedeapsa complementara interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de 2 ani.As vrea sa stiu daca pot sa incep scoala de soferi inainte sau dupa ce trec acei 2 ani in care imi este interzis dreptul de a conduce?
Multumesc
O zi buna!
Buna Ziua.In luna iunie a anului 2019 am fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de 2 ani.Intrebarea este cand m-a voi putea inscrie la scoala de soferi, inainte sau dupa ce trec acei 2 ani de la ramanera definitiva a deciziei??
Buna ziua, in luna iunie am fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si ca pedeapsa complementara am primit interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioada de 2 ani, pedeapsa primita fiind in urma unui accident produs de mine in urma caruia o persoana a avut nevoie de 95-100 de zile de ingrijiri medicale.intrebarea mea este, ce trebuie sa fac ca sa pot sa dobandesc dreptul de a conduce mai devreme de 2 ani, daca este posibil? Multumesc
Buna ziua, in urma cu cateva luni am provocat un accident auto iar pasagerul din cealalta masina are 95 de zile de ingrijiri medicale.As vrea sa stiu ce risc din punct de vedere penal?
Multumesc
In cat timp de la producerea accidentului ar trebuii sa fiu citat?
Buna ziua, acum aproape 3 luni am avut un accident auto in urma caruia 2 persoane au avut nevoie de spitalizare, vinovatul fiind eu.initial am luat legatura cu victimile chiar i-am vizitat la spital dar dupa aceea am fost anuntat de catre ei prin sms ca si-au luat un avocat caci urmeaza sa ma dea in judecata.de atunci nu mai stiu nimic.
Intrebarea e cum as putea afla daca ei m-au dat in judecata?
Multumesc anticipat.