Buna ziua, am o întrebare va rog..Soțul meu este in închisoare cu executare 1an și 4luni pentru conducere fără permis.Dosarul in prima etapa i-a fost achitat de către Judecătoria Tg Jiu,după care redeschis de Curtea De Apel Craiova și așa a ajuns la închisoare .Am aflat despre un articol 426 alin B din Codul Penal cum ca s-ar putea redeschide procesul și in acest timp el va fi pus in libertate .As dori sa întreb dacă este adevărat pentru ca am auzit nenumărate păreri despre acest lucru încât efectiv nu mai știm ce sa credem..
Buna ziua ,
As avea și eu câteva întrebări ..
1. Exista posibilitatea ca la un CAR sa nu se aprobe niciun fel de suma chiar dacă se aduc giranti ?
2. Cum se calculează scorul pentru un CAR?
3. Dacă mai exista un alt CAR dat prin executor dar pus poprire din salariu pe el lunar, este sigur faptul ca nu se mai poate aplica la niciun CAR din țara ?
Buna seara ,
Fratele meu are o problema cu jocurile de noroc..merge la medic dar acesta m-a sfătuit sa încerc a reuși preventiv a-i obtine și Interdicție in sălile de jocuri și amanetele la care merge ..ma poate ajuta cineva sa îmi spună cum pot face acest lucru ?
Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu medical pe baza acestui contract de voluntariat ?
Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu medical pe baza acestui contract de voluntariat ?
Buna seara,
Buna seara ,
Sunt in concediu medical de o săptămâna pana pe data de 12 decembrie ..marti(19.11.2019) ar fi ultima zii la actualul loc de munca iar de pe data de 20.11.2019(miercuri ) ar trebui sa încep la alta companie .Mentionez ca actuala firma este in insolventa .
As dori sa știu cum se procedează ..dacă îmi este plătit de la actuala firma sau este nevoie sa merg și la viitorul angajator cu concediul medical ..
Buna seara ,
Sunt in concediu medical de o săptămâna pana pe data de 12 decembrie ..marti(19.11.2019) ar fi ultima zii la actualul loc de munca iar de pe data de 20.11.2019(miercuri ) ar trebui sa încep la alta companie .
As dori sa știu cum se procedează ..dacă îmi este plătit de la actuala firma sau este nevoie sa merg și la viitorul angajator cu concediul medical ..