Bună dimineața,eu lucrez cu c.m. din data de 10.08.2024,anterior am lucrat câteva luni fără contract, deoarece firma era la început și le am dat clemență. Eu am rămas însărcinată,și ieri întâmplător,vad in biroul șefului că m a pus sa caut niste acte,foaia de încetare a contractului de muncă,deșii eu nu am semnat nimic.sun la ITM cică contractul nu a fost înregistrat, practic a fost o marsavie totala din partea lui.ce pot face in acest caz? Multumesc
Bună ziua,am cumpărat recent de la dezvoltator un loc de parcare la parterul unui imobil unde locuiesc,doresc să îl închid cu o ușă specială de garaj,se poate obține autorizație pentru el?este suprateran nu subteran! Mulțumesc
Exact la asta fac referire,noi in cvc aveam și avem stipulat cum va fi predat apartamentul și termenul de predare etc,el nu a fost respectat în niciun fel,nici termenul de predare nici lucrările în sine și nici locurile de joaca etc pe care trebuia să le îndeplinească la momentul respectiv! asociatia a fost creata tot de el pe la spatele nostru,nu am fost înștiințati de nimic a chemat 10 oameni care se mutase la momentul acela și aia a fost!noi avem la ora actuala o asociație de proprietari înființată de el!
Suntem conștienți că revine in sarcina noastră,dar daca avem probe etc că el nu și a îndeplinit condițiile predării și sunt nereguli încă de când ap erau în garanție etc ,se poate da in judecată?
Bună ziua,am cumpărat acum doi ani un apartament,la ora actuala noi nu avem mentenanță pentru butoaiele de apa,beton surpat etc! putem da in judecata dezvoltatorul?care sunt pașii de urmat.avem foarte multe nereguli și cartea tehnică a imobilului a fost dată in posesia asociatiei de proprietari în martie și pe noi nu ne a anunțat nimeni! Pe scurt dezvoltatorul a tras de timp și s a spălat pe mâini,deoarece toate aveau garanție 2 ani
Am fost cu doamna la 7 notariate și ne au spus că trebuie să mergem în instanță,că ei nu au ce sa ne facă pe scurt.sa ne luam avocat și instanta ne lamureste!
Buna seara,mama mea deține o casa din 1999,nu a trecut termenul de 30 ani sa se numească uzucapiune,pot merge in judecată cu doamna care i a vandut cu chitanță de mana sa facem actele,sau ceva să țina loc de act v-c?ce este de făcut?va mulțumesc anticipat
Exact,firma care a preluat vrea 30% peste ce este stipulat în contract, deoarece chipurile ne au preluat ei tot ce nu au făcut ceilalți și noi ca și locatari sa fim obligați să plătim cei 30%,normal și logic ar fii sa plătească cine a gresit,nu s a făcut o ședință anterioară sa luăm deciziile împreună,au fost 30% din noi prezenți atunci și așa s a stabilit firma anterioară,și noi acum restul de 70% trebuie sa ne supunem noii reguli!
Buna ziua,nu mă pricep și am nevoie de puțin ajutor din partea dvs,m am mutat într-un complex rezidential,s au luat decizii de a alege o firma de administrare,care nu a respectat mai nimic fata de locatari, au schimbat firma de administrare in urma unei adunării a blocului și cei care vor sa ne administreze vor să plătim fata de ceea ce este stipulat în contract 30% peste,este normal și legal? mulțumesc
De aceea am și apelat la acest site,sa mi-i se poată spune ce este făcut pe mai departe.nu am spus ca nu îmi va trebuii un avocat, mulțumesc oricum!