avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate madyi

Activitate madyi

dupa cate stiu eu orice cont pe numele tau din orice venituri este blocat pana la stingerea creantei. Legal nu ai ce face.
Asi dori sa stiu daca este legal ca pe factura in urma unei prestari de servicii sa scriu Garantia este in baza facturi ex.3luni; 6luni

Firma se ocupa cu service aer conditionat auto si incalzitoare stationare. (nu este un service total schimb ulei, etc)
Discuție sediul expirat!
Am o societate la mine acasa cu contract de comodat gratuit, acum a expirat si nu mai vreau sa-l prelungesc, mai au drepul sa vina in control sa intrebe de acociat sau administrator cei de la corpurile de control, dar scrisorile daca vin ce fac cu ele??, pe cei din societate nu-i mai gasesc. Va multumesc
Daca deschid o persoana fizica autorizata cu activitatea de comert cu lemne de foc, (lemne care imi sunt aduse de alta societate di Bulgaria), mai este obligatoriu sa imi iau autorizatie si de la Directia Silvica Bucuresti, atat timp cat eu doar vand acele lemne???
Răspuns la discuția Infiintare SRL sau PFA
atunci mergi la registu comertului din brasov, la jurist , cat te costa nu stiu exact cam 200 pe la registu iar acutorizatiile, iti trebuie de la primarie din brasov,(nu stiu cat costa acolo), si alta autorizatie de la directia sanitara publica.
Răspuns la discuția pm si ssm
Legislatia in vigoare nu prevede un termen obligatoriu.
Pentru personalul TESA se recomanda sa se execute la orice termen, dar nu mai mare de 6 luni, iar pentru personalul direct productiv termenul se impune in urma analizarii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.
Eu fac fie lunar, fie la doua luni, sau chiar la trei luni dar nu mai mult de trei luni.
Eu fac la TESA la trei luni , iar la personalul direct productiv, lunar sau daca o cere angajatorul la cel mult trei luni.
nu iti trebuie diploma de vanzator si de igiena
Răspuns la discuția PFA
da dupa cate stiu nu ai drept la somaj daca mai alte venituri, in momentul cand depui actele la somaj iti cere si certificat de la finante ca nu ai alte venituri.
mai exact te rog ce faci? comert cu ce si daca nu intr-un magaziun unde?
Răspuns la discuția Casa de marcat
da ai nevoie de casa de marcat, iar daca nu esti lamurit daca iti trbuie sau nu, fa o cerere la finante cu ceia ce ai scris acum, iar ei iti vor da un raspuns in scris si oficial.