avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate Nella Nelly

Activitate Nella Nelly

Bună ziua.Dupa cît timp poți beneficia de moștenirea tacită?
La ce grad de handicap e încadrează o persoana cu piciorul amputat sub genunchi?Persoana este cu diabet dependent de insulină,operat pe cord,are 2byoassuri și 4stenduri.Mentionez că e pensionar,are vârsta de 78de ani!Are dreptul la însoțitor?
Dacă eu îmi depun cererea de preaviz, am dreptul la șomaj?
Discuție Șomaj tehnic
Lucrez la o societate pe acțiuni,,, sa redus mult comenzile, dar directoarea spune ca nu poate sa ne dea în șomaj, ca nu au bani sa ne plătească. Eu știu ca nu societatea da banii, ci statul, dar dumneaei continua și insista cu replica ei.
Discuție Cazier auto
Cauze,, urmări și cit timp este cazierul auto
Fiul meu a încheiat contract de muncă cu o firma care duce muncitori în Germania. Din septembrie 2019 pina la ora actuala, nu au plecat, deci nu au muncit (sint mai multe persoane în situația aceasta) Patronul spune că taxele și impozitele sint plătite, ceea ce nu cred. Cum pot verifica dacă exista într-adevăr un contract de munca legal și dacă sint asigurați sau e doar o păcăleală? Măcar merge să se angajeze în alta parte. Aștept un răspuns urgent. Vă mulțumesc anticipat.
Locuiesc in casa parintilor mei decedati,care este construita pe pamintul care este pe numele buniciii...mentionez ca eu am avut grija de parintii mei,tata decedat in 2001 ,mama in 2017.Pot folosi cererea de uzucapiune,sau trebuie sa dezbat succesiunea?Mentionez ca in toti acesti ani nu a venit nici o ruda sa pretinda ceva dar nici sa contribuie la ingrijirea parintilor mei..surorile,nepotiii.