Buna ziua! Lucrez că îngrijitoare la sediul unui Consiliu județean.As dori să știu la ce spor am dreptul, spor de toxicitate deoarece lucrez cu detartrant,domestos,clor,,produse ptr suprafețe și de spălat gresia cu dezinfectant.Dar de sporul de 25%care au beneficiat îngrijitorii din alte instituții? Mulțumesc anticipat
După mărirea salariului minim pe economie la 3700,cu scutirea impozitării pe cei 200 ron,ceilalți salariați nu beneficieze de mărire?Adică dacă eu am brutul 4420,nu beneficiez de nici o arie și nici de neimpozitare a celor 200 Ron?
La ce grad de handicap e încadrează o persoana cu piciorul amputat sub genunchi?Persoana este cu diabet dependent de insulină,operat pe cord,are 2byoassuri și 4stenduri.Mentionez că e pensionar,are vârsta de 78de ani!Are dreptul la însoțitor?
Lucrez la o societate pe acțiuni,,, sa redus mult comenzile, dar directoarea spune ca nu poate sa ne dea în șomaj, ca nu au bani sa ne plătească. Eu știu ca nu societatea da banii, ci statul, dar dumneaei continua și insista cu replica ei.