avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate christiank

Activitate christiank

Spuneti-mi in ce categorie sa mut subiectul,vad ca nu primesc nici un raspuns.#-oX-(
Multumesc pentru raspuns,dar am omis sa precizez ca totul s-a desfasurat telefonic,persoana in cauza nu a fost de acord cu cerintele firmei respective.Nu a bifat nimic.
Un prieten a depus actele pentru emigrare,luand legatura cu o firma americana specializata pe acesta sectiune.Cei de acolo I-au spus ca e mai usor daca fac un Pass Family, dar e un pret mai mare decat si-ar fi putut permite la data aceea.Au platit o suma mica (35$), dar cand salarul respectivului prieten a intrat pe card(in cont) firma aceea a retras suma pentru acel Pass.Mentionez ca persoana nu a fost de acord de loc sa plateasca acea suma.se poate ca cineva sa-ti retraga o suma relative mare (800 E), fara sa aibe acordul tau?Fara sa fi anuntat de banca?Cei de la banca au spus ca nu trebuie nici un accord pentru asta.Repet, nu s-a semnat, nu s-a dat nici un accord pentru acesta retragere!Multumesc.
Cate zile de C.O. are dreptul un angajat intr-un cabinet medical particular cu o vechime de 8 ani si 2 luni? Medicul nu vrea sa-i acorde mai mult de 20 de zile pe an.Multumesc.
Buna ziua.Am o intrebare legata de acest fond de rulment strans de cei de la asociatia de proprietari: este legal ca banii stransi sa fie folositi in scopul premierii celor din comitet fara acordul proprietarilor ? sau se folosesc strict in cazul defectiunilor aparute in blocul respectiv?
Multumesc.
Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar am o mare, foarte mare problema cu un batran care creste zece pisici in apartament, din pacate e chiar langa usa mea, pe acelasi etaj, si nu face deloc, dar deloc curatenie dupa ele. Cred ca va puteti imagina ce miros pestilential e pe toata casa scarii blocului. Si ca sa puna capat la toate, cand iasa din casa batranul, umple de dejectii toata scara pana la iesirea din bloc. Am scris la Primarie :O , nu se baga.La Sanepid :O, nu se baga, la Directia de Sanatate Timis, nici astia nu se baga.#-oX-(
Intrebarea mea este: exista vreo institutie abilitata sa intrevina in acesta problema foarte nasoala pentru toti locatarii blocului sau trebuie actionat in instanta?
Multumesc pentru bunavointa.
Răspuns la discuția Asigurarea medicala pentru mame
Va multumesc pentru sfaturi.Am rezolvat problema, a trecut-o ca salariata! Multe mai trebuie sa invete "doftorii" astia, nu numai sa arate buzunarul...Toate cele bune!
Am si eu o intrebare: mamele aflate in concediul maternal, nu beneficiaza de asigurare medicala? Intreb asta, deoarece sotia mea a vrut sa-si faca niste analize si medicul de familie nu a vrut sa-i dea trimitere pe motiv ca, nu are pe biletul de trimitere o rubrica unde sa treaca faptul ca e in maternitate !!!! Ce se poate face in acest caz? Multumesc mult. O zi buna.
Discuție EON Gaz Romania
Buna ziua. Am si eu doua intrebari:
1. Facturile pe care le emite Eon Gaz sunt calculate in KWH, iar eu am contor care masoara consumul in Mc. E legala aceasta facturare? Daca nu, ce se poate face? Mentionez ca nu apare niciunde valoarea in Mc ( metri cubi) si de cand se factureaza asa platesc ceva mai mult decat inainte.Poate ma puteti ajuta!

2. Am un vecin care sta exact langa mine si are 3 pisici in apartament.Nu face curatenie si de fiecare data cand deschid usa sa ies din casa vine un miros pestilential de urina si fecale de pisica pe sub usa lui.I-am spus in nenumarate randuri sa faca curatenie si nu vrea. Ma gandesc cu groaza la venirea perioadei calduroase cand mirosul creste in intensitate.Nu pot tine nici macar geamul de la baie deschis, intrand si pe acolo mirosul.A trebuit sa astup prizele de telefon care sunt comune cu apartamentul lui.Pot sa-l oblig in vreun mod sa-si curete apartamentul?X-(
Multumesc pentru sfaturile care le voi primi de la dvs.
Răspuns la discuția Plati la asociatie
Multumesc din suflet pentru raspunsuri.Sper sa-mi fie de ajutor.Toate cele bune.Stima,Cristian.