faptul ca-ti vin acasa tot felul de citatii nu te afecteaza cu nimic, la ORC nu poti sa faci nici o sesizare singura chestie este aceea de a-l da in judecata ceea ce implica costuri foarte ridicate si timp pierdut, in concluzie stai linistit si lasa lucrurile sa se calmeze de la sine.
oau ce datorie--ia legatura cu un lichidator si vorbeste cu el sa deschida procedura de insolventa pe legea 85/2006 in instanta, sa-ti inghete penalitatile catre stat, DGFP pune penalitate la penalitate.
Romy-- "cicos ce inseamna REV in viziunea mariei Tale
O fi poate vreo revelatie sau ce ??? "
CAEN REV .2 -- nu in viziunea mea ca nu l-am facut eu, este prescurtarea de la : Clasificarea activitatilor din economia nationala revizuit 2, adica revizuirea sistemelor de clasificari economice existente pentru activitati si produse, elaborate de Institutul National de Statistica, implementata incepand cu 1 ianuarie 2008 prin ordinul nr. 337/2007 al presedintelui INS
poti sa cumperi si programe care fac conversia automata usurand astfel munca ta de recodificare, deocamdata nu exista nici un termen, depinde foarte mult de institutiile care cer reinnoirea autorizatiilor ex: farmaciile
parerea mea este sa o vinzi, pe tine nu te costa decat taxa pentru atestatul fiscal ca firma nu are datorii pe care il iei de la DGFP pentru ca e cesiune totala , restul de acte il plateste noul asociat, depinde si cum te intelegi cu el, sunt multi care vor sa cumpere practic vechimea unei societati
La SRL fara activitate(aici nu ne referim la cele cu activitatea suspendata) se vor depune atat la ORC cat si la DGFP Declaratii pe propria raspundere ca SC nu a desfasurat activitate, semnata de administrator si parafata cu stampila societatii
marian_sg8-- la dgfp treb sa ai actele depuse la zi sa nu iei vreo amenda si incearca sa nu faci recurs , lasa lucrurile sa mearga de la sine , dizolvare-- lichidare fara sa cheltuiesti bani, numai ca toate aste dureaza ceva timp, in rest este asa cum spune si Romy si Carmi1181
Ai dreptate Romy, se publica in MO decat actul aditional unde specifici: "Se recodifica obiectul de activitate al societatii conform CAEN REV.2, obiectul de activitate cuprins in actul constitutiv actualizat fiind cel inregistrat la ORCT X , iar la punctul doi : Urmare recodificarii activitatea principala va fi codificata la clasa XXXX", nu este nici o revizie ca nu este masina sa-i faci revizie (domnule consilier juridic) :">, iar daca ai probleme cu angajatii ar trebui sa dai cateva exemple daca nu este cu suparare, sa vedem si noi ce aberatii spun acestia la comercianti.