Agenție imobiliară Șicane client
Am o cumpărare o locuință în derulare cu antecontract semnat, platit și parțial comision agentie .
Agenții se comporta arogant ,nu răspund la telefon , nu vor să mai facem o vizionare la fata locului deși am programat cu o săptămână înainte. Noi când am vandut am permis cumpărătorilor sa vina să măsoare, pt amenajare casa de 4-5 ori.
Au și incasat mare parte din comision, nu am sunat decât ziua, dar găsesc motive sa nu colaboreze.
Ei încearcă să își bataj joc de noi care am și platit . Ce se poate face dpdv legal?
Menționez că singura vizionare a fost la oferta câteva minute
Oricum fotografii și video sunt concludente in raport cu cele promise în contract execuție .
Singura soluție e alta firma dar sigur ei vor evalua lucrările că de la zero nefiind terminate nici una la final .]
Dacă vine altă echipă că fi ff dificil de estimat ce au făcut .
O firma cu care am făcut contract de execuție renovare tot întârzie să termine lucrarea . Cu banii trebuie sa reglam dar totul a fost lăsat de doua luni și ceva in deriva, un singur angajat bețiv care tot face scandal pt bani și nu lucrează mai nimic
Vreau sa fac pv recepție forțat cf contract , pot sa convoc în termen scurt de 24 ore și să îl fac singur daca nu vine constructorul ?
Firma constructii nu respecta înțelegerile.
Am făcut un contract simplist cu lucrările de făcut cu acea firma , s au apucat și au făcut ceva o săptămână, apoi au lăsat livrarea in coada de peste . Apucasem sa le dau tranșele stabilite dar ei nu au realizat lucrările ci doar tergiversare, arunca mult material, au făcut o parte din lucrări prost și trebuie sparta faianță ...
Pot face eu un pv lucrări conform filmări ,poze la locul faptei și să le impun în termen de finalizare? Im contract nu este trecut termen dar totuși bănuiesc că aveau obligația să vina vunnr de oameni cu care au început lucrarea . Lucrările stagnează de aproximativ o lună iar administrarul încearcă să amenințe tot el, nu e disponibil când îl chem sa vina , nu face nimic .
La primărie am platit impozitul anul trecut și mi-au pus penalități de pe 1 aprilie inclusiv . Este legal ținând cont că scadenta e la final an curs ? Am pierdut bonus asta stiam.
De asemenea am declarat că nu stau la acea casa dar tot mă obligă la plata salubritate 200 lei că așa dorește consiliul local .
Ce pot face ? mulțumesc
Daca un bun personal il vând căsătorit fiind și cumpăr altul în timpul căsătoriei de acei bani aproximativ cum demonstrez că e al meu
Am depus bani la un ATM care s a blocat și a intrat nefuncțional fara a mi alimenta contul . Suma pe care o aveam o știu cu aproximatie, am transmis băncii de 5 zile, imediat incidentul dar nu s a rezolvat nu au făcut nimic . Cum fac in acest caz? Știu că îmi arătase o sumă mai mică pe ecran și dădusem refuz creditare, apoi i a blocat
Abonmanetul meu de Orange Tv +net era de 11 lei primul an, anul asta 28.6 lei. Am vrut sa renunt la Tv , ca nu il folosesc, am cerut ,mi -a rezilit, mi-au pus taxa de 200 lei.
Am apelat la taxele ilegale reziliere, au anulat...
Au facut abonmanetul de net de 40 lei de la 28 lei 2 servicii, 1 serviciu 40. Le-am contestat, nimic. De 5 luni tot mergem inainte inapoi si nimic. Nu am foosit nici netul ,nici multumit de viteza nu eram, nu stau oricum acolo la locatie deloc. Am dreptul macar sa platesc cat erau ambele stiam dar em sustin ca pot sa ma puna sa achit oricat din moment ce contractul le permite. Daca nu pot achita mia mult is doresc sa anulez si netul, ma pot constrange din moment ce echipmaentele le predau ca noi??
Cum aleg avocat pentru contestație cu Afm?
Este vorba de casa verde,dosar respins pe documente încărcat eronat
Va rog daca se poate cei care au participat în astfel de dosare sau similare . de făcut proces se face ușor important e să fie și valid
Întâmpinarea la contestație/ proces cum recomandați sa fie ?
Am un caz cu o ridicare auto și am mai avut diverse spete cu poliția . Am multe motivații la contestație dar mă gândesc dacă
-ar fi bine sa o fac foarte plana, sa las doar o frază de negare pe un motiv și să le scot apoi pe toate la vedere la prezentarea
-sa dau toate motivele pe fata din prima #
#Am mai făcut asta și nu a mers bine . Politia se pregătește și poate falsifica ușor documente, in plus ei nu am prezentat jumătate din totalul documentelor cerute în fond , fara că judecătorul să menționeze ceva pe tema aceasta