avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate Duca Oana

Activitate Duca Oana

Cerere de chemare în judecata adresată judecătoriei din circumscripția domiciliului dvs. prin care solicitați obligarea la plata pensiei de întreținere pentru minori.
Dacă lucrează cu forme legale, se va face comisie rogatorie în germania prin care sa se atașeze înscrisurile doveditoare.
Pensia va fi stabilita pana la 1/3 din venitul net, în funcție de nevoile minorilor.
Dacă ati fost parte în dosar, bineînțeles. Formulați o cerere de studiu a acestuia acolo unde se afla dosarul, la prima instanță care a judecat, căci aceea e instanța de executare.
Dacă nu va conformati obligațiilor stabilite de instanță, oricum cererea dvs. va fi anulată în procedura de regularizare.
Răspuns la discuția Permis suspendat alcoolemie
Se va judeca contestația împotriva duratei procesului. Dacă se admite, se stabilește termen de soluționare a cauzei de procuror.
Comunicarea e dificila, adesea, între avocați și secțiile de poliție, de aceea e recomandat ca aceasta sa se facă direct cu parchetul care instrumentează cauza.
Cheltuielile se stabilesc în sarcina dvs. dacă se retine vreo culpa procesuala a dvs.
Care e motivul disperării?
V-ați retras plângerea. Veți primi la domiciliul menționat ordonanța. Nu va grăbiți în a o primi, ca veți avea, cel mai probabil, de achitat cheltuielile judiciare ocazionate cu cercetările desfășurate în cauza.
Bineînțeles ca puteți să-l acționați pt. daune.
Camerele trebuie pozitionate astfel încât sa respecte normele care reglementează protecția datelor cu caracter personal, acel gdpr.
Puteti sa va adresați Autorității, în speța anspdcp, care sancționează chestiunile neconforme în aceasta materie și, desigur, și instanței de judecata pt. repararea prejudiciului cauzat.
Clasarea e una, renunțarea la urmărirea penala e alta.
Renuntarea implica niște obligații de îndeplinit în sarcina dvs.
De ce nu discutați cu avocatul dvs. dacă ziceți ca aveți unul? Va poate lămuri.
Nu neaparat, caci ati condus având permisul suspendat. Soluțiile pot fi multiple.
Posibil sa fie o ordonanța de renunțare la urmărirea penala.