avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Lorena Chirila

Activitate Lorena Chirila

Răspuns la discuția Titluri de stat
Trebuie facuta succesiunea intai.
Trebuie facuta cerere la Colegiul Medicilor de eliberare sau vizare a certificatului de membru, ca urmare a incetarii situatiei de nedemnitate profesionala (art. 388 lit. b) din Legea 95/2006 si Decizia 16/2023 a CMR).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie să cumpărați terenul. Puteți invoca un drept de superficie asupra lui.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Având în vedere că soțul este abuziv și relația dvs. foarte conflictuală, cred că cea mai sănătoasă opțiune atât pentru dvs., cât mai ales pentru copii este divorțul. Dacă veți solicita și obține ca dvs. să rămâneți în apartament, veți fi obligată să-i achitați soțului jumătatea lui. Situațiile de acest gen sunt complexe, cel mai bine este să mergeți la un avocat pentru a vă da toate informațiile în mod concret.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Promisiunile de vanzare-cumparare nu se incheie in mod obligatoriu in forma autentica. S-a apelat la legalizarea semnaturii ca o forma de protectie suplimentara fata de un inscris sub semnatura privata. La fel de bine actul putea fi atestat de un avocat.
Contractul final se incheie obligatoriu la notar, care va emite de acea data o Incheiere de autentificare.
Răspuns la discuția Chirias rau platnic
Puteti vorbi cu un executor pentru recuperarea chiriei restante, dar faceti si procedura de evacuare. Trimiteti orice notificare prin executor (va face un proces-verbal ca se refuza primirea).
Evident ca nu aveti cum / de unde sa prezentati o procura. Deschideti succesiunea la notar si solicitati sa vi se elibereze intai un certificat de calitate de mostenitor (nu e cel final, doar un certificat care atesta ca aveti vocatie succesorala, sa puteti intreprinde diverse demersuri administrative, inclusiv sa solicitati adeverinta / copie dupa dosarul medical al tatalui dvs.).
Cum sa procedati in legatura cu ce? A existat o condamnare? S-a prescris executarea? Ati executat si acum sunteti reabilitata?
Puteti eventual verifica daca mai apare ceva in cazierul judiciar. Daca locuiti in Germania, depuneti cererea de cazier personal la Ambasada Romaniei la Berlin.
E posibil sa nu fi gasit / observat dovada platii amenzii. Daca atat amenda, cat si taxa de timbru au fost platite, faceti o adresa - "Note scrise" (cu indicarea numarului de dosar si a urmatorului termen) in care sa precizati filele la care se gasesc cele doua chitante.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu se aduc modificari produselor (formule, concentratii, etc.), atunci nu e nevoie.
Produsele cosmetice se notifica de producator sau de beneficiarul fabricarii (pe baza de mandat scris din partea producatorului) pe portalul Comisiei Europene si trebuie sa respecte prevederile Regulamentului CE nr. 1223/2009.