Va multumesc pentru raspuns ! Mai nou mi.au spus ca ma cheama in instanta pentru iesire din indiviziune si avand in vedere ca am o cota mica nu imi dau terenul in natura ci o sulta care va fi egala cu suma primita de ceilalti pentru ca vor depune la dosar contractele cu ceilalti care au vandut.Este adevarat acest lucru sau va fi numit un expert care va face o evaluare si in functie de aceasta voi fi despagubit?
Buna ziua ! Sunt coproprietar al unei cote de teren alaturi de sapte veri. O persoana juridica a cumparat dreptul de proprietate de la toti ceilalti. Cumparatorul doreste si cota mea de teren dar mie nu imi convine pretul, pentru ca este mult sub pretul pietei. Acesta spune ca nu imi poate plati mai mult decat celorlalti. Avand in vedere ca nu ne.a adunat pe toti sa facem o negociere a pretului ci a cumparat pe rand de la fiecare cota de proprietate , pot cere un alt pret ?
Doresc sa vand o locuinta. Cumparatorul nu-l poate achita decat in anul 2020 dar s-a oferit sa-mi plateasca un avans. Pot incheia un contract pentru asta? Ce conditii legale obligatorii trebuie sa indeplineasca cele 2 parti? Multumesc.
buna seara,
Nu, schimbarea se face pe cale administrativa.
Aveti un teren, doriti sa ridicati un bloc, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea financiara pentru asta.
Curiozitatea mea: pentru ridicarea constructiei, tot la consultanta gratuita apelati?