claudia baltatescu a scris:
Forma autentica a actului modificator adoptat de catre asociati este obligatorie atunci cand printre bunurile reprezentand aport in natura se afla un teren. Pentru taxe - discutati cu un notar
Dar nu este un act modificator. Este un act constitutiv. De aceea am citat art 5. Daca ar fi fost o constituire "normala" n-as mai intreba, dar in cazul divizarii situatia este mai complexa.
Buna,
Am nevoie si eu de cateva informatii.
Lucrez la o companie care doreste sa aplice, ca masura de reducere a costurilor, o reducere a programului de la 8 ore la 6 ore, precum si reducerea salariului cu o pondere de 25% .
Care sunt mijloacele legale prin care se poate face acest lucru?
Este posibila reducerea salariului fara acordul angajatului?
Se poate face revenirea la salariul initial in mijlocul lunii - de exemplu, in data de 15?
Multumesc,
Buna seara,
va rog sa-mi spuneti si mie daca se poate ca eu care am un contract de munca normal de 8ore/zi la un angajator si doresc ca o parte din timpul meu sa-l dedic unei alte functii si sa fac un act aditional prin care sa mentionez ca 2 ore cu salariul x lucrez pentru functia x si 6 ore cu salariul y lucrez pentru functia y fara sa fiu nevoita sa mai fac un alt contract de munca?
Va multumesc
Sunt in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale ginecologice facuta acum trei saptamini si ma anuntat patronul laboratorulu de analize unde lucrez ca asistenta medicala ca urmea za cind ma intorc sa desfinteze postul meu ( pentru ca citez : nimeni nu ia medical in firma mea si o sa ma razbun ). As vrea sa stiu va rog daca la incetarea contractului trebuie trecut motivul din aliniatul 2 al literei 65 cu care el il va inceta( cand am fost sa duc concediul medical mia aratat ca avea deja facuta hirtia de concediere pentru intimidare sunt convinsa) , daca mai am dreptul in perioada preavizului la bonurile de masa , daca pot absenta in perioada preavizului pentru a cauta alt loc de munca, daca este obligat de lege la alte plati conpensatorii in afara de cele salariale , daca pot sal actionez in judecata pentru ca motivul real nu este cel invocat de d-lui adica desfintare postului . Multumesc pentru raspuns . Mihaela Mocanu
o intrebare simpla: este angajatorul obligat sa acorde o transa de minim 15 zile sau se poate si altfel?