avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters53919

Activitate ContSters53919

da, insa instanta nu il va avea in vedere la solutionarea cauzei.
Răspuns la discuția legalizare hotarare divort
Puteti imputernici orice persoana sa se ocupe de asta, sau puteti angaja un avocat.
Răspuns la discuția primul termen in penal
Dreptul la apărare este garantat de art.6 din C.pr.pen. și art.24 din Constituția Romaniei.
Aveti dreptul la asistenta juridica conf. art.6 din Legea nr.448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
Puteti fi scutit sau puteti beneficia de reducere la plata taxei judiciare de timbru potrivit OUG 51/2008.(in cauze civile).
In cauze penale nu aveți de platit taxe judiciare de timbru, probabil va judecati intr-o cauza civila.
Răspuns la discuția expertiza grafologica
De ce n-ati avea? O expertiza grafoscopica poate stabili daca scriitura de pe inscrisurile respective va apartine sau nu. Intrati pe site-ul INEC-ului si veti afla detalii.
Cam mare alcoolemia, totusi. Poate ar fi bine sa solicitati o recalculare. ;) In caz de condamnare se va dispune anularea permisului iar la un an după ramanerea definitiva a hotararii il puteti redobandi prin examen.
Răspuns la discuția dosar delapidare
Contactati un avocat! Pasii urmatori ii va face avocatul si va va da un raspuns in masura sa va lamureasca, după ce va studia dosarul in care spuneti ca sunteti cercetata.
Răspuns la discuția divort
abandonul de familie in varianta pe care o cunoasteti nu mai exista de mult timp. Referitor la bunuri, indicat este sa faceti o inventariere, iar dupa divort sa deschideti partaj.(mama) Procesul verbal intocmit de executor cu ocazia inventarierii bunurilor va foloseste in dosarul de partaj pentru dovada existentei bunurilor. In cazul in care le va instraina, va fi obligat sa plateasca c/val lor.
Daca puteti dovedi ca ”s-a dat ordin” sa se inchida usile la momentul la care s-a dat pronuntarea(si puteti, cred, cu inregistrarea sedintei de judecata) aveti toate sansele.
Răspuns la discuția divort
Acel onorariu de avocat reprezinta cheltuielile de judecata pe care dvs le-ati facut cu procesul si vi se cuvin, nu trebuie sa-i dati avocatului. Daca unitatea la care este angajat fostul sot i-a facut poprire pe salariu, ar trebui sa vi-i vireze dvs. intr-un cont. Daca nu i-ati primit inca, e bine sa luati legatura cu societatea pentru a conveni asupra modalitatii in care doriti sa primiti lunar banii.