Buna ziua, ma gandesc ca balconul nu e construit direct pe tortuar, adica pe propietatea publică, ci pe spatiul din jurul blocului care este cel mai probabil în proprietatea comună indivizibilă a proprietarilor apatamentelor din bloc. În funcție de cand a fost construit balconul (au trecut 5 ani sau nu) pot apărea probleme sau nu. Dacă doriți dvs să efectuați cadastrul apartamentului cuprinzănd balconul trebuie sa intrați in legalitate, practic să obțineți autorizația post factum. Dacă e construit balconul in urmă cu f multă vreme, de ex inainte de 2001 ar trebui să se poată face cadastrul și intabularea fără această procedură.
Daca vreti să grabiți un pic lucrurile, puteți face renuntare la apel și după copie legalizată cu mențiunea definitivă a sentinței. Dacă vreți să vă mai judecați și în apel, declarați apel. Există și varianta sa așteptați să treaca cele 30 de zile (de la primirea sentinței) pentru declararea caii de atac și să mai incercați o data cu poliția după.
Bună ziua! Si dacă s-ar constata că sunteți responsabil pentru producerea prejudiciului în instanță, plata prejudiciului s-ar face în condițiile legii asupra unei părți a salariului nu prin oprirea întregii sume. Concluzia... în mod evident nu este legal ce face angajatorul dvs. Puteti sa va dati demisia. În ce privește răspunderea dvs, , răspunderea angajatorului ar fi de studiat speța mai mult.
(4)Suspendarea exercitării dreptului de a conduce se reia de drept începând cu ora 00.00 a zilei următoare celei în care a fost predat permisul de conducere, după rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti prin care instanţa a respins plângerea formulată împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei sau a admis-o în parte, menţinând sancţiunea contravenţională complementară aplicată, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti.
(41)
Termenul de 30 de zile prevăzut la alin. (4) se calculează pe zile pline, începând cu ora 00.00 a zilei următoare datei rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti. În situaţia în care termenul se împlineşte într-o zi nelucrătoare, acesta se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează.
(42)În situaţia în care, la data de la care se reia executarea suspendării dreptului de a conduce, dreptul de a conduce este afectat deja de o altă suspendare a exercitării acestuia, perioada de suspendare care trebuie executată curge în continuarea perioadei de suspendare aflate deja în curs de executare.
(5)Predarea permisului de conducere de către contravenient se face personal, prin reprezentant convenţional sau prin servicii de curierat, cu aviz de primire, în termenul prevăzut la alin. (4), la serviciul/biroul poliţiei rutiere, care îl va înainta unităţii de poliţie care îl are în evidenţă.
(6)Se consideră îndeplinită obligaţia de predare a permisului de conducere şi în cazul în care documentul este transmis prin servicii de curierat, cu aviz de primire, în termenul prevăzut la alin. (4) la serviciul/biroul poliţiei rutiere. Data care se ia în considerare este data predării permisului către serviciul de curierat. Dovada înlocuitoare se eliberează la data prezentării titularului înăuntrul termenului de suspendare a dreptului de a conduce la serviciul/biroul poliţiei rutiere la care a înaintat permisul de conducere.
(7)În cazul în care contravenientul nu predă permisul de conducere în termenul prevăzut la alin. (4), durata de suspendare a exercitării dreptului de a conduce se majorează de drept cu 30 de zile, fără îndeplinirea vreunei alte formalităţi.
A ramas definitivă soluția? Adică v-ati judecat si la judecătorie si la tribunal? Dacă nu, renunțați la calea de atac? Lămuriți situația, pentru că dacă nu predați permisul cand trebuie se prelungește suspendarea cu 30 de zile.
Majorarea salairului presupune modificarea contractului individual de muncă. Dacă respectivul contract individual de muncă este suspendat, modificarea nu se poate efectua.
Art. 6: Scoaterea din evidenţă a contribuabililor care au informaţii înscrise în cazierul fiscal
h)contribuabilul declarat inactiv a fost reactivat. Data scoaterii din evidenţă este data reactivării contribuabilului, în situaţia în care acesta a fost declarat inactiv pentru neîndeplinirea obligaţiilor declarative prevăzute de lege, sau data împlinirii unui termen de 3 luni de la data reactivării contribuabilului, în situaţia în care acesta a fost declarat inactiv pentru celelalte cazuri prevăzute de lege. Aceste prevederi sunt aplicabile şi reprezentanţilor legali, respectiv reprezentanţilor desemnaţi;
(2)Informaţiile pentru faptele, respectiv situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a), b) şi d)-j) se scot din oficiu din evidenţa cazierului fiscal, iar cele de la lit. c) se scot din evidenţa cazierului fiscal la cererea contribuabilului.
(3)Informaţiile care se scot din oficiu din evidenţa cazierului fiscal se pot scoate din evidenţă şi la cererea contribuabilului, însoţită de documentele doveditoare.
Ar trebui sa se intample. Dacă nu solicitati dvs.
Bună ziua. nu ati avea de ce să nu obțineți aprobarea doar pentru că e la etajul 1. Pentru prima parte, de infiintare a societății comerciale sau a punctului de lucru este necesar acordul vecinilor pe verticală. Pentru a doua parte de autorizare a activității e de studiat punctual.
Bună ziua!
Să vă oblige nu. Să ia măsuri mai mult sau mai puțin legale impotriva dvs, da. Acestea depind de contractul dvs, de contractul colectiv de muncă dacă există, de regulamentul de ordine interioară. Dacă sunteți însărcinată și angajatorul a fost informat nu vă pot concedia. Dacă intrați in concediu prenatal sau medical sau de creștere și îngrijire copil, aditionalul nu iși va mai produce efectele chiar dacă îl semnați, cel puțin nu până nu reveniți la locul de muncă,
Sănătate!