avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate mamicris

Activitate mamicris

Buna ziua ! Daca bunica mea care a fost diagnosticata cu demență mixta și tumoră meninge are in prezent alta adresa de domiciliu decât cea din documentele medicale eliberate de medic pt comisia de încadrare în grad de handicap,pot depune actele cu adresa veche la dosar ? Dansa sta cu mine de multa vreme doar că a avut domiciliul în acte la casa părintească. Am fost la poliție și îi vor face alt buletin cu adresa noua dar asta este dilema mea daca afectează schimbarea de domiciliu dosarul de încadrare în grad de handicap.
Mulțumesc anticipat tuturor pt ajutor !
Proiect gaz pierdut ce e de făcut ?
Buna ziua vreau sa instalez centrala termica pe gaz intr.o casa proprietate personala care este racordata la gaz doua focuri dar nu mai dețin proiectul de gaz . Ce e de făcut ?
Mulțumesc.
Va mulțumesc pt răspuns!

gi-jane2 a scris:

Puteti, da.

Separație de bunuri în timpul căsătoriei . ?
Se poate face o separare de bunuri în timpul căsătoriei între soți daca unul din ei cumpără o proprietate și dorește să fie singur proprietar? ?( Celălalt soț este de acord ).
Mulțumesc.
Buna dimineațaAn cumpărat un imobil in urma cu un an dar nu am reușit să trec utilitățile pe numele meu . Sunt pe numele vechiului proprietar dar plătite de mine la zi ( suntem vecini )
Pot să vând imobilul daca am facturile plătite la zi dar acestea nu sunt pe numele meu ? Trebuie să vând urgent .
Va mulțumesc!
Buna seara! Se poate face un act la notar sau un angajament că în eventualitatea unui divorț copilul să rămână cu unul din părinți?
Pe scurt ...încă soția mea ,are nevoie de niste acte personale de la mine , iar eu nu vreau sa ii dau actele mele că sa le folosească în vederea obținerii cetățeniei daca nu își ia un angajament sau orice alta forma de promisiune autentificată ,,,că îmi va lăsa copilul spre creștere cu custodie comuna pe care îl cresc de la 4 luni .
Mulțumesc!
Buna seara! Se mai poate prelungi concediul de creștere copil după vârsta de 3 ani daca cel mic are diagnosticul astm bronșic?
Mulțumesc
Procedura divorț . Buna seara . Va rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt tătic iar băiețelul meu are vârsta de doi ani și eu sunt în îngrijirea lui până la 3 anipt astm bronșic. Vreau să divorțez de soție pt că nu ne mai intalegem . Soția este cetățean Moldovean iar băiețelul nostru este Roman.Care ar fi șansele ca după divorț copilul să rămână la mine? Menționez că acum locul in apartamentul meu cumpărat de mine innaintea căsătoriei. Suntem căsătoriți de 3 ani. Mulțumesc
Mulțumesc. Deci nu contează dacă a rămas mai puțin de o lună până când ar trebui să mă întorc la servici? Întreb pt că multă lume îmi spune multe lucruri care se bat cap in cap. Aici am parte de o părere avizată și va mulțumesc pt asta!
Buna seara! Am nevoie de un sfat va rog. Sunt in concediu creștere copil iar in data de 14 luna aceasta vom primi rezultatul de la încadrarea în grad de handicap pt astm bronșic. Cel mic face doi ani in data de 06.11 (luna viitoare) Dacă ajung cu încadrarea în grad de handicap la servici in data de 14 luna aceasta pt prelungire încă un an este in regula? Contractul meu de muncă a fost suspendat pentru ccc începând cu data de 18.11.2019. Mulțumesc mult