avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel Vidoe

Activitate Daniel Vidoe

Obligativitate înscriere în denumire sintagma agent de asigurare.

Bună ziua! La înființarea unui SRL de tipul Asistent în brokeraj, există obligativitatea introducerii în denumirea firmei sintagma ,, agent de asigurare ,, ?

Denumirea de tipul: SC SIGMA ASIG SRL (pur exemplu) este validă și respectă cerințele pentru a-și putea exercita atribuțiile conform cod CAEN 6622?
Mergeti si intrebati direct la unitatea de invatamant daca este vreo problema in ceea ce priveste acumularea celor 600 de absente.
multumesc!
Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat numerele de inmatriculare, iar tatal (cumparator) doreste sa le pastreze de la vanzator, fara a cumpara numere preferentiale. Intrebarea este: tatal trebuie sa ia numerele 'vechi' de pe masina, sa le duca la DRPCIV ca sa ii dea altele noi? (noi doar ca aspect, ca numarul efectiv ramane acelasi) sau poate sa lase numerele de inmatriculare 'vechi' pe masina si sa circule in continuare?
Buna ziua,

In lista cu consultati puteti identifica un consultant in asigurari sau avocat care sa poata raspunda cererii dvs
Daca o inmatriculati tot pe CNP-ul dvs, da clasa de Bonus/Malus se pastreaza.
Anumiti asiguratori au o clauza suplimentara (ce genereaza si prima de asigurare suplimentara), numita "asigurarea instalatiilor de incalzire si climatizare pentru avarii accidentale) sau "asigurare centrala termica, asigurare aer conditionat".

Daca o aveti inclusa, intrebati broker-ul in limita a ce suma este acoperita.

Daca tocmai ati cumparat un AC nou, comunicati broker-ului sa majoreze limita de asigurare la respectiva clauza, cu suma din factura AC.
Speta dvs nu o poate rezolva decat un avocat.

Societatea de asigurare nu procedeaza corect in acest caz.
Banii nu pot fi recuperati.

Chiar daca polita de asigurare nu a fost folosita, polita a fost activa pentru riscurile asigurate.
Cea mai mica perioada pe care puteti incheia asigurarea este: 30 zile