avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Avocat Vintila Maria

Activitate Cabinet Avocat Vintila Maria

Ati precizat ca platiti chirie la ICRAL dar pe ce perioada aveti incheiat i contractul de inchiriere cu ICRAL ?
In calitate de giranti - persoane fizice ati garantat restituirea creditului si a dobanzilor aferente cu bunurile prezente si viitoare ,Renuntand la beneficiu de discutiune , banca poate sa declare creditul ramas de plata ,scadent anticipat si sa treaca la recuperarea acestuia prin executare asilita asupra bunurilor girantilor ,in baza contractului de credit care este titlu executor .
Răspuns la discuția ma da in judecata!
La termen prezentati-va la instanta si invocati exceptia lipsei calitatii procesuale pasive .
Răspuns la discuția Dezmembrare teren
La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara pentru intabulare!
Răspuns la discuția avocat care nu te reprezinta
reziliaza contractul de asistenta juridica !
Răspuns la discuția bilet la ordin contestat
Din cate inteleg BO a fost emis pentru garantarea platii !Ati achitat 80 %din valoarea Biletului , Sunteti in intarziere cu diferenta de plata . Beneficiarul a introdus la plata biletul pentru toata suma ! Care a fost motivul refuzului !
Pentru a fi scos din CIP ,trebuie sa solicitat instantei anularea incidentului de plata motivat pe faptul ca ati achitat anterior cea mai mare parte din suma !
Răspuns la discuția garantii reale mobiliare
In situatia in care nu se va achita creditul ,banca va trece la valorificarea garantiilor mobiliare ( vanzarea acestora ).
Răspuns la discuția file cec emise
In situatia in care le va depune la banca pentru decontare ,banca le va refuza la plata cu motivul lipsa disponibil si va solicita insctierea in CIP ( Centrala Incidentelor de Plati ) a incidentului de plata , urmand interdictia de a emite CEC-uri un an de zile .
Faptul ca in contractul incheiat ati mentionat ca fila CEC a fost data drept garantie este in avantajul dvs ! NU ati avut intentia sa-l inselati la data emiterii cec-urilor !