avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate Catalina97

Activitate Catalina97

Bună ziua!
Am avut o proprire pe salariu(primind banii în mana) și pe contul bancar.
Întrebarea mea este cum pot recupera banii de la angajator care el i-a oprit din salariu dar nu i-a achitat către executor?
Multumesc!
Bună ziua! Dacă fac de exemplu 50 tranzacții de schimb valutar între 2 conturi personale/zi pentru a face câțiva banuti din diferenta de schimb valutar se considera frauda?
Multumesc!
Asa știam si eu! Dar am auzit ca sa modificat nu stiu ce lege si nu poti mai repede de săptămâna 32 de sarcina! De aia sunt in mare dilemă!
Bună ziua! La cate saptamani se poate intra in prenatal?
Bună ziua! Daca am o proprire pt o datorie la banca si am mutatia la parintii mei, pe ei ii afecteaza cu ceva?
Ideea este ca nu este vorba de concediere, ci de desființarea posturilor, adica sa dispara total din organigramă
Buna ziua! Sotul meu este angajat de mai bine de 10 ani ca agent de paza la o institutie ce apartine de primarie. Mai nou primarul nostru "drag" , s-a hotarat sa desfiinteze posturile de agent de paza ( care sunt vreo 10 la numar) si a le inlocui cu o firma de paza(care culmea seful acelei firmei este din acelasi partid cu primarul) pe langa asta, ca sa va dati seama ce fel de om este, in oras avem o gradina zoo, fiind singura din judet , pe care vrea sa o desfiinteze total si atunci ar mai ramane alti 6-7 oameni fara locuri de munca, plus ca desfiinteaza multe posturi si in cadrul primariei , adica in jur de vreo 30.. nu mai zic ca a urcat foarte mult taxele, impozitele si caldura, toate astea cica doar pentru a se tine de promisiune din campanie adica de a asfalta niste strazi. adica mai bine spus , le promite cetatenilor modernizare, dar ii injunghie pe la spate. Exista vreo lege prin care toate aceste persoane care raman fara loc de munca , pe putin 50, dupa foarte multi ani de munca sa poata da in judecata primarul pentru abuz in serviciu sau ceva de genul?
Buna ziua. Am fost angajata la o firma unde salariul era format din salariul dr baza+procente pt depasirea targhetului. Intrebarea mea este, salarul de baza poate fi mai mic decat minimul pe economie? Deoarece mie mi se spunea ca salarul meu de baza este de 700 de lei plus ce se depaseste peste targhet, iar atunci cand intrebat de ce salariul meu nu porneste de la minimul pe economie mi se dadea explicatia ca atunci ar fi procentele mai mici pentru realizarea targhetelor, pe cand asa pornind de la 700 lei procentele ar fi mai mari.