avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate gyna60

Activitate gyna60

Buna ziua!Daca ma puteti cumva ajuta cu o solutie!Am divortat in 2008,noiembrie,la partaj mi-a revenit mie apartamentul.M-am trezit acum,ca pe apartament am sarcini care constau in :ipoteca banca Transilvania,credit achitat demult,si un litigiu cu Asirom pentru un aer conditionat cumparat de fostul sot ,pe care eu stiam ca l-a achitat,eu nu apar nicaieri cu vre o semnatura!Am gasit prin casa o cerere de impartire a apartamentului prin care pentru 907 lei cat aparea neachitat si pe care l-a achitat furnizorului, cei de la Asirom ,atunci l-am anuntat de situatie si cred ca mi-a zis ca s-a rezolvat,acum zice ca nu a avut neachitat nimic.Eu acum am aflat de acest lucru,cand am luat extras carte funciara.Asirom a achitat in 2006,bun achizitionat de el in 2005,iar pe dosare in instanta apare doar el ,nu gasesc nici o cerere de impartire judiciara.Noi am terminat partajul in 2013 si eu m-am pricopsit cu aceasta situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv.Pe cartea funciara apare litigiu cu Asirom si atat..nici sume,nimic altceva.Va multumesc!(intre data creditului si azi la noi s-a modificat adresa strazii si de aceea nu am stiut,ca nu am primit...cererea de impartire judiciara a celor de la Asirom mi-a fost adusa de o doamna,cand el nu locuia aici,si i-am dat doamnei adresa lui si nr.de telefon la care poate fi gasit)Nr.dosarului nu se regaseste pe portal instante.Multumesc.
Buna ziua!Daca ma puteti cumva ajuta cu o solutie!Am divortat in 2008,noiembrie,la partaj mi-a revenit mie apartamentul.M-am trezit acum,ca pe apartament am sarcini care constau in :ipoteca banca Transilvania,credit achitat demult,si un litigiu cu Asirom pentru un aer conditionat cumparat de fostul sot ,pe care eu stiam ca l-a achitat,eu nu apar nicaieri cu vre o semnatura!Am gasit prin casa o cerere de impartire a apartamentului prin care pentru 907 lei cat aparea neachitat si pe care l-a achitat furnizorului, cei de la Asirom ,atunci l-am anuntat de situatie si cred ca mi-a zis ca s-a rezolvat,acum zice ca nu a avut neachitat nimic.Eu acum am aflat de acest lucru,cand am luat extras carte funciara.Asirom a achitat in 2006,bun achizitionat de el in 2005,iar pe dosare in instanta apare doar el ,nu gasesc nici o cerere de impartire judiciara.Noi am terminat partajul in 2013 si eu m-am pricopsit cu aceasta situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv.Pe cartea funciara apare litigiu cu Asirom si atat..nici sume,nimic altceva.Va multumesc!(intre data creditului si azi la noi s-a modificat adresa strazii si de aceea nu am stiut,ca nu am primit...cererea de impartire judiciara a celor de la Asirom mi-a fost adusa de o doamna,cand el nu locuia aici,si i-am dat doamnei adresa lui si nr.de telefon la care poate fi gasit)
Discuție Detasare Italia
Am rugamintea se a ma ajuta in urmatoarea situatie:o societate romaneasca si-a deschis un punct de lucru in Italia si are angajati pe care ii detaseaza acolo!Deci lucreaza la acelasi angajator!E suficient sa intocmesc o detasare pentru fiecare salariat si delegatie si daca trebuie sa transmit schimbarea locului de munca la Revisal?Mai sunt alte conditii?Anunt cumva ITM-ul?Stiu ca trebuie sa obtina si formularul A1 dar .......conditiile impuse pentru acesta sunt imposibile!Multumesc.Rog daca detine cineva un model de detasare !
Răspuns la discuția problema cu transmiterea revisal
Am transmis sambata,pe data de 18.08.2012,mi-a aparut astazi codul de reincarcare cu data de atunci,18.08.2012.De fiecare data cand am transmis ,am observat ca ramane in prelucrare cateva ore,acum fiind zile nelucratoare sambata,duminica mi-a aparut azi cu data de sambata!
Răspuns la discuția problema cu transmiterea revisal
Urmariti site-ul,o sa gasiti mai tarziu raportul preluat!Nu apare imediat...eu am transmis sambata,nu a fost zi lucratoare si mi-a aparut astazi ca preluat!
D-le Popa ,v-ati suparat pe mine degeaba!Ce am spus a fost din propria experienta!Daca doriti va pot pune documente la dispozitie ca sa vedeti ca am avut dreptate!Nu contest ca sunt sigura ca in orice profesie sunt si oameni de buna credinta!In cazul meu ,am platit patru experti ,valorile obtinute intre ei fiind de zeci de mii de euro!Asa ca...o sa o iau cu procesul de la inceput!Trei ani pierduti degeaba!
V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
-partaj,cote dispuse 50% pentru fiecare!S-au evaluat 2 bunuri imobile:1 expertizat 42000e,bunul 2 ,48000e.Daca eu raman in imobilul de 48000e..sulta corecta este 6000e catre fostul sot sau se insumeaza cele doua sume 90000e,adica 45000e fiecare(50%) si el primind 42000, sulta mea catre el este de 3000e?Va multumesc!

Răspuns la discuția Termen apel!
Procentul stabilit de instanta este de cote egale!Oricum acest proces timp de 3 ani a fost o bataie de joc!Aceea garsoniera este spatiu comercial,toti evaluatorii spuneau asta ,insa la obiectiuni fostul sot spunea ca expertul nu respecta obiectivul...deoarece el a deschis proces...a spus ca acolo e garsoniera...si instanta a respectat mereu obiectiunile lui!O batjocura totala!Asa ca evaluatorii evaluau intai ca garsoniera si apoi ca si spatiu comercial,apoi la obiectiuni scoteau amenajarile de spatiu comercial!Sper ca macar in apel sa se faca dreptate!(Este spatiu comercial de cand a fost cumparata,are toate autorizatiile de spatiu comercial,functioneaza ca spatiu comercial de 14 ani!)Judecaoarea nu cunoaste efectiv continutul dosarului!
Discuție Termen apel!
Va rog a ma ajuta in sensul de a-mi raspunde la urmatoarele doua intrebari?

-care este termenul pentru depunere apel,(proces partaj dupa divort),pronuntarea s-a facut miercuri 11.04.2012(5 zile sau 15...zile calendaristice sau lucratoare)
-care este sulta corecta in cazul in care mi se atribuie mie apartament in valoare de 54000e si fostului sot garsoniera in valoare de 47000e?Cota de 50%
Nu inteleg de ce mi s-au imputat ca sulta mie 7000e,in conditiile in care cred ca trebuia sa se insumeze cele doua sume si sa ii dau diferenta,de 3500e!

Va multumesc!
Buna ziua!As avea rugamintea la cei avizati de a ma ajuta in urmatoarea situatie:

1/-sucursala isi schimba punctul de lucru dintr-un sector in altul
-adauga un nou cod de activitate
-schimba denumirea Ma intereseaza care sunt demersurile in aceasta situatie,daca este suficienta presenta si semnaturile administratorului desemnat in Romania(este roman)
2/O alta sucursala a altei firma doreste suspendarea activitatii.Va intreb in ideea ca eu cunosc bine formalitatile dar pentru firmele Romanesti...nu stiu daca este nevoie de ceva suplimentar de genul prezenta,semnaturile asociatilor straini sau e suficienta prezenta administratorului roman si daca documentele se fac doar in Limba romana sau si traducere in vre-una dintre situatii!Va multumesc anticipat!