avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Armed38

Activitate Armed38

Buna ziua,..acum 3 săptămâni am ieșit din insolvență plătind o datorie integral către o bancă. Bun,sunt mulțumit că am scăpat de datorii chiar daca am platit integral creditul pe plan de rambursare. 92.000 lei.Verific in biroul de credit și arată bine scoringul și nu am alte bănci.Dar ieri m-am trezit cu o poprire pe cont de la o altă bancă, fiind o linie de credit de la firma fostei neveste in care am semnat ca și codebitor. Într-adevăr am avut o poprire pe un cont in 2018 timp de 3 luni apoi sa ridicat deoarece era garantat creditul.
De atunci nu am avut poprire ca să știu de acest credit , dar doamna executor îmi spune că poprirea este activă din 2018 dar cum este posibil să nu se vadă în BC și nu am avut de atunci poprire pe cont?
Întrebarea mea este despre cei de la insolvență,..nu aveau obligația să verifice dacă am sau nu mai multe credite,.. așa am ieșit în insolvență doar cu un credit plătit și nu mi se pare corect sa am acum alte datorii de 70.000 lei. Am luat legătura cu cei de la insolvență și mi-au spus că de ce nu le-am apus de creditul nr.2 și că mai pot sa intru in insolvență peste 5 ani. Ajutați-mă să înțeleg ce este de făcut? Ce-i de la insolvență mai pot relua totul pt că am platit creditul acela integral cu 92.000 lei?
Vă mulțumesc anticipat.
Mi-am achitat toate datoriile față de bancă. Credit închis confirmat de bancă.Am făcut cererea către bancă de a mă șterge din biroul de credit. Banca nu dă curs solicitării mele. Ce este de făcut?
Mulțumesc anticipat.
Bună ziua,..sunt in insolvență pe plan de rambursare,..am 3 rate plătite dar acum m-am redresat financiar și doresc să achit mâine 75% din credit,.. întrebarea mea este daca se șterge ce-i 25% rămași? . Pe plan de rambursare prin active,da,.. dacă plătești 75% se șterge automat cei 25% ...dar în cazul meu nu găsesc un răspuns,...dar oare după ce plătesc într-un fel sau altul și se închide creditul? cum rămâne cu Biroul de credit?..chear trebuie sa aștept 4 ani?
Vă mulțumesc anticipat.
Bună ziua,...am ieșit în faliment personal și nu mă înțeleg la conciliere cu banca ce sumă să plătesc,..ei vor toți banii și nu vor să lase niciun leu,... mi-a mai rămas doar să decidă instanța,... dar am nevoie de un avocat din oficiu și nu mă descurc să-l găsesc,..am trimis cerere și încă nimic,...oare este cineva care mă poate ajuta?..am găsit o listă pe net l-am contactat și vrea bani ,...oare chear daca este din oficiu tot trebuie să plătesc? ..in Deva doresc..
Mulțumesc anticipat.
Bună ziua,am intrat în faliment personal pe plan de rambursare, iar acum după 7 luni abea sunt la etapa cu scadențarul , iar banca nu a acceptat suma pe care o consider eu că o pot plăti 900 lei/lună. Banca vrea toți banii, adică 92.000 lei. Iar rata să fie de 1500 lei/lună și ultima rată de 3.000 lei ,..din 3.150 lei cât am eu salariul. Precizez că stau in chirie 850 lei+taxe 300 lei și pensie alimentară 200 lei,..și eu cu ce mai cumpăr mâncare?A rămas că vom face o conciliere,(probabil prin vară),... întrebările mele sunt? Am înțeles că dacă refuz suma asta de 1500/ lună pierd ieșirea mea din faliment? Dar oare banca nu este obligată să negocieze și să mai scadă din sumă? Cum vrea toți banii? Să-mi iau un avocat? Habar nu am ce sa fac și stau stresat de atâtea luni... vă rog să îmi dați câteva idei sau cum ați procedat voi sau ce obligații există în faliment,....mulțumesc anticipat.
Bună ziua,..doresc să plătesc un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai platit din 2017 și care este la executor. După o discuție telefonică am stabilit să plătesc o sumă dar în ziua plății mi-au trimis o "notificare" pe telefon că dacă plătesc suma respectivă mi se închide creditul. Nu am crezut fiind o notificare și nu am mai plătit.
Întrebarea mea este că am reluat negocierile și nu știu cum ar trebui procedat sau făcut să nu fie o minciună? Cum ar trebui sa arate actele? Act adițional atașat la dosarul de credit? Habar nu am. Am întrebat un avocat și mi-a spus sa nu fac asta că nu mi se închide creditul.
Vă rog frumos să mă ajutați. Mulțumesc.
B ziua , vreau sa intru în faliment personal. Întrebarea mea este dacă mi se aproba reesalonarea pe o perioada de 5 ani și mama mea o sa scoată un reciproc la anul și achit mai repede suma pronunțată .. Se poate închide mai repede procedura de insolventa sau trebuie sa aștept 5 ani? Ultima rată plătită la credit a fost în 2018 și a mai rămas 20.000 lei. Anul trecut cu penalitati, etc, a fost 98.000 lei. Din 2018 nu am platit niciodată 1 leu. Mi-am luat avocat și am crezut că se prescrie dar am pierdut procesul. Mulțumesc anticipat.
Bună ziua,...în anul 2015 am fost executat silit pt.un credit pe care nu l-am mai putut plăti..rămânând dosarul la executor...nu mi sa facut poprire pe cont..si nu am mai primit nimic de atunci..
Intrebarea mea este ce se mai poate întâmpla?...se mai poate prescrie acest credit? Mulțumesc.
Discuție Poprire juridic
Bună seara..am o linie de credit neplătită și mi s-a făcut poprire pe persoană fizică..este legal?..Mulțumesc.
Răspuns la discuția Poprire pe cont.
Mulțumesc frumos.