avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate batranuslab

Activitate batranuslab

Răspuns la discuția Donatie salar
multumesc...si cam ce ar fi de facut pt asta?
Discuție Donatie salar
as dori sa-mi donez salariul de la firma unui artist pt a-l ajuta , respectiv firma sa vireze salariul meu in contul artistului.Se poate si daca da ce trebuie sa fac?
multumesc:(
poate DSVSA sa amendeze un angajat al unui magazin alimentar pt produse expirate tinand cont de faptul ca unitatea are mai multi angajati pe ture si angajatul pe numele caruia s-a facut procesul verbal era casier?...
....marfa expirata a fost adusa de catre patroni de la un motel si puse spre vanzare in magazin intentionat
Răspuns la discuția ore suplimentare- weekend
multumesc...inseamna ca la 8 ore 16 inseamna liber , nu?...si nu lucrez in sect public ci privat...productie chiar, nu servicii...nu pretind sa am libere nelegale ci doar sa fiu platit conform pontajului cu toate orele efectiv lucrate...adica daca am 192 ore lucrate sa fiu platit 192 ...16 ture de 12 ore pe luna inseamna 192 ore...este programul normal de lucru dar orele in plus lucrate nu sunt platite si nici compensate in vreun fel...si sunt de acord sa fiu platit si 168 ore in lunile cu 14 ture(minim)
Răspuns la discuția ore suplimentare- weekend
multumesc dar nu se respecta acest lucru la locul meu de munca...la ture de 12/24 12/48 nu am avut liber niciodata si nici ore platite suplimentar
Răspuns la discuția ore suplimentare- weekend
cred ca dany c. se refera la faptul ca in turele de 12/24 12/48 nu exista zile libere si sambetele si duminicile lucrate sunt considerate ture "normale" de lucru...acele sambete si duminici se platesc ca zi obisnuita de munca...este normal sau pot fi platite ca zile de week end dublu sau suplimentar? Plus faptul ca nr de ore lucrate este de minim 168 (rar) si maxim de 192 (mai des) si platite sunt doar 170...cu cele 22 de ore cum ramane? munca voluntara?
este legal posibil ca in cadrul unei companii sa se faca angajari , ore suplimentare si in acelasi timp sa se dea muncitori in somaj tehnic sau concediu fara plata?:sorry:
Răspuns la discuția Litigiu de munca-----Despagubiri
daca primiti un raspuns va rog sa ma anuntati si pe mine. mosuion@gmail.com
in cazul in care un angajat al companiei superior in functie se comporta discriminatoriu cu un angajat aflat in subordine face abuz de functie si angajatul este hartuit zi de zi la locul de munca , urmarit si sanctionat discriminatoriu fata de ceilalti angajati (adica aceleasi "abateri") se poate deschide proces si daca da impotriva firmei sau a persoanei in functie superioara?
Răspuns la discuția Programul lucru 12/24 fara 48
cred ca nu vrea nimeni sa ne spuna adevarul despre acest program de lucru...am incercat si la un jurist la birou si raspunsurile au fost vagi si ocolitoare...mai ales cand am precizat si locul de munca...nimeni vad ca nu are curaj sa se "bata" cu un colos multinational chiar daca ne exploateaza in propria tara...