avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate maxu08

Activitate maxu08

exista o procedura prealabila ce trebuie indeplinita inainte de a merge in instanta. de aceea au cerut o precizare a naturii juridice a cererii depuse de tine. cel mai bine este sa trimiti o precizare in care spui ca cererea depusa de tine este o contestatie intemeiata pe art.213 Cod proc Fiscala.
procesul va incepe din procurorul va dispune trimiterea in judecata a inculpatului.nu exista o data limita ptr acest lucru - depinde de complexitatea cauzei si de nr de dosare pe care procurorul respectiv le are.
Răspuns la discuția Bilete la ordin - investire?
desi aveti dreptate in privinta competentei teritoriale gresiti privind necesitatea investirii. Exista un recurs in interesul legii pronuntat de ICCJ care mentioneaza ca BO si CEC trebuie investite, fiind reglementate de o lege speciala si nu de prevederile CPC.
Răspuns la discuția leasing extern
intocmiti un scadentar care sa fie semnat de ambele parti, devenind anexa la contract. Altfel veti avea surpriza ca fiscul sa va calculeze profitul "dupa ureche."
Răspuns la discuția Bilete la ordin - investire?
la sediul existent in reg com la data depunerii cererii de investire.
Răspuns la discuția perioada solutionarii unui dosar
nu cred ca a fost solutionat, cred ca se cunoaste doar propunerea politiei insa rezolutia procurorului nu a fost intocmita si comunicata.
daca in adresa imobilului nu apare ceva de genul "ap.1" sau "cam. nr.1" (ori echivalent) nu ai nevoie ptr ca Reg Com nu va sti ca ai vecini.
Răspuns la discuția autoturism in trafic
amenda ptr ambele contraventii - lipsa rovignetei si lipsa actelor masinii. cred ca se plateste si o despagubire catre Compania Nationala de Drumuri sub forma unei sume forfetare.
Răspuns la discuția perioada solutionarii unui dosar
nu exista un termen limita. daca crezi ca dureaza nejustificat de mult trimite o plingere prim procurorului de la parchetul unde este dosarul repartizat.
Răspuns la discuția Accident cu masina CD
intrebare: daca ti-au dat autorizatie de reparatie cum au justificat interdictia de a o repara? se cam bat cap in cap aceste 2 lucruri.