avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Selena1979

Activitate Selena1979

Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ieri fără știrea lor pentru fata mea nu a mai suportat jignirile si batjocura membrilor familiei cuncubinului și neputând ieși nici pe stradă că nu o lăsau!pe nepoțelul meu lau învățat sa scuipe și sa zică prosti!în plus vreau sa vină să îi ia copilul cu forța!țin sa precizez că mai sunt și încă 2 fete din familie care au fugit și ele și sunt amenințate că le ia copiii cu forța și pe ele le omoară!ni si frică sa iesim pe stradă!ne este frica sa nu țină poliția cu ei!va rog să îmi spuneți ce demersuri avem de făcut !
Bună ziua!fiica mea e în cuncubinaj și vrea să se despartă de concubinul ei ,ea având domiciliul la mine acasă dar copilul unde are tatăl și fiica mea vrea sa ii schimbe domiciliul la copil unde are ea adică acasă la mine!as vrea să știu unde se poate face asta!la primărie sau unde?căci vrea să îl înscrie la grădiniță când se muta acasă
Mulțumesc
Bună ziua! Fata mea este în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și are un copil cu el de 2 și 2 luni, copilul e trecut pe numele lui! Sunt plecați în Olanda în acest moment! Fata mea e jignita de familia cuncubinul și ar vrea să revină cu copilul în România dar cuncubinul nu vrea să își dea acordul că să se poate reantoarce cu copilul! Vă rog să îmi spuneți există vreo soluție ca să nu fie nevoie de acordul lui?
Bună ziua! Fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și e plecată în Olanda cu el, copilul și familia lui! Precizez ca copilul e trecut pe numele lui și are 2 și 2 luni! Fiica mea în fiecare zi e jignita de familia cuncubinului și ar vrea să vină cu copilul în țară dar cuncubinul nu vrea să îi facă procură ca să se poată întoarce în România cu copilul! Vă rog să mă îndrumați ce aș putea face pentru fiica mea să vină cu copilul în țară? Cum as putea să o ajut sa se întoarcă acasă?
Nici sa vorbesc cu protecția copilului nu se poate face ceva? Va mulțumesc
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns Fata mia de 18 ani trăiește cu baiat de etnie romă, nu sunt căsătoriți și au un copil de 11 luni și de pe timpul când a fost însărcinată au început părinții lui sa o înjure și s-o batjocoreasca pe fata mea! Am adus-o acasă dar ei au venit și au dus-o înapoi amenințând - o ca ii iau copilul și asa ea sa dus înapoi! În familia aceea constant sunt certuri și bătăi se, mai înjură și copiii! La medic nu au fost duși copiii niciodată precizez ca sunt 4 copii mici cu nepoțelul meu în total în familia aceea! As vrea sa știu ce as putea eu face ca bunică ca nepoțelul meu sa nu crească în mediul acela toxic?
Am o întrebare pentru o prietenă, ea e minoră are 17 ani și are un copil de 1 an și 4 luni și cuncubinul o bate și socrii o înjură și o fac în toate felurile! Ea vrea sa plece cu copilul la părinții ei dar îi e frică ca dacă pleacă cuncubinul ei îi poate lua copilul!menționez că Cuncubinul are 27 ani! Poate să îi ia cuncubinul copilul dacă pleacă fiind minoră?
Sunt cu o persoana dar nu suntem căsătoriți de 3 ani și avem un copil de 11 luni. Stam împreună cu părinții lui și frații lui dar de un timp încoace mai ales de când avem copilul părinții și frații lui tot timpul ma jignesc și ma insultă mai ales pe mine dar este când și pe copil! Am vorbit cu cuncubinul sa plecam de acolo ca eu numai suport jignirile lor dar el nu vrea sa își părăsească familia! Mia expirat și buletinul de câteva luni și nu ma lasă să mă duc să îmi fac buletinul defapt nu am mai putut ieși în stradă de câteva luni căci nu ma lasă! Vă rog să îmi spuneți dacă eu fug cu copilul și mă duc la mama în timp ce ei pleacă în străinătate o sa fie o problema adică vor putea sa îmi ia copilul? Pentru ca acuma cât timp sunt acasă nu pot fugi! Vă mulțumesc