avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate Ioannes6707

Activitate Ioannes6707

Buna ziua

Stiu asta ,problema este ca atunci cand ma intorc la munca o sa fim 2 sefi :).Teoretic acum ocupam amandoi aceasi functie.

Cornel Vasile a scris:

Niciun act normativ nu-i interzice sa promovoze personal in fucntii de conducere.

La revenirea dvs din CCC, aveti dreptul de a va întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

Reluarea activitatii se va face in baza aceluiasi contract individual de munca, angajatorul emitand o decizie de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.

Buna ziua

Multumesc pentru raspuns.
Totusi,nu inteleg cum este "perfect legal" dar in acelasi timp este "problema lui" atunci cand ma reintorc la munca.
Daca este legal,nu ar trebui sa fie nici o problema pentru el atunci cand revin.
Sper ca poate cineva sa clarifice contradictia asta .
Multumesc

Da, este legal ..nu are nicio interdictie de a promova pe cineva cat timp dvs sunteti in CCC. Va fi raspunderea/problema lui cand veti reveni din CCC la munca.

Buna ziua

Sunt in concediu de cresterea copilului(mai am pana in ianuarie 2025) si acum 3 luni angajatorul a promovat alt angajat pe postul meu(manager -functie de conducere).

Doresc sa intreb daca este legal!?
E un contract general.
Se specifica:
partile contractoare(firma mea si firma din UK)
orarul de munca ,
cheltuielile si data de facturare (de 2 ori pe luna) ,
liability ( sunt răspunzător daca ceva se defecteaza)
data de preaviz în cazul in care doresc incetarea colaborarii
Datele firmelor
Reguli pentru protectia datelor
Etc

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

În contractul dvs încheiat cu firma din UK ce este menționat?

Buna ziua

Detin o firma (S.R.L ,neplatitor de TVA cu un singur angajat-eu) si la inceputul anului am fost contractat de o firma recrutoare (cu sediul în U.K) pentru a presta servicii pe teritoriul Olandei catre Benelux N.V.
Firma olandeza plateste firmei recrutoare care la rândul ei plateste firma mea.Problema este ca firma recrutoare nu a platit factura pe ultimele 6 sapt .Intrebarea ar fi daca poate fi actionata in judecata firma recrutoare (cea din U.K) si daca da ,unde anume? O instanta din Romania,U.K ??

Multumesc
Buna seara

Am o ruda care are are un imobil achizitionat impreuna cu sotia prin credit imobiliar.De curand aceasta persoana a fost actionata impreuna cu angajatorul sau in instanta ,petentul solicitand de la ei 400000 euro daune materiale despagubire in solidar.Intrebare :daca petentul castiga sunt sanse ca ruda mea sa fie executata silit pentru suna aceea?El nu dispune de acesti bani-angajatorul lui sigur dispune,insa nu stiu in ce masura ar fi fortat angajatorul sa plateasca tot .

Va multumesc
Sunt singurul care nu a inteles intrebarea ?Si daca cere in instanță semnatura ce?Ma obliga instanta sa semnez?Nu cred ca intrebarea e bine adresata dar da,domnii de mai sus au dreptate.Speta asta e de competenta instantei.

Deci ptr 5 zile de numere rosii trebuie sa fac asigurare pentru 1 luna?

Face cineva asigurari pe 5 zile sau 1 sapt ????

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna despre ce vorbiti?
Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul parcarilor este o mica jungla.Sunt posesor de abonament parcare Zona 2 si azi am parcat intr-un loc dr parcare aflat fix langa placuta indicatoare "Zona 2".Dupa cateva minute a sosit "proprietarul" care a considerat ca e oportun sa ma blocheze în parcare .Contactata telefonic Politia locala a comunicat ca nu are dreptul sa ma.blocheze indiferent de situatie.Intrebarea este :exista vre-un fel de abonament sau poate cumpara cumva locul acela de parcare astfel incat sa ii fi perturbat dreptul de folosinta al bunului?As dori sa fac o plangere către Politie deoarece a avut o atitudine total necivilizata dar as vrea sa stiu daca avea dreptul asupra acelui loc ?