avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Activitate Alina23@

Activitate Alina23@

Bună ziua! Mă puteți ajuta și pe mine cu un răspuns?
Am obținut custodia totală a copilului. Tatăl mi- a propus că renunță la dreptul de vizită pt a renunța eu la pensia de întreținere minor. Eu am fost de acord. Copilul nu mai are legături personale cu tatăl și nici pensie nu primește, prin hotărâre judecătorească. Copilul este pe numele meu dar în certificatul de naștere el este trecut ca tată. Întrebarea mea este următoarea: copilul mai are drept la moștenire după tată după decesul acestuia ?
Bună ziua! Mă poate ajuta și pe mine cineva? Am câștigat un apel cu cheltuieli de judecată pt daune morale. Cea care trebuie să îmi dea banii spune că nu vrea sa mii dea fiindcă nu are nimic pe numele ei și nimeni nu are ce să-i facă. Ce pot face eu pt recuperarea banilor?
Bună ziua! Tatăl meu a fost dat în judecată de vecinul din grădina pe motiv că îi lipsește din teren. Tatal meu are in titlul de proprietate 4000 mp iar în cartea funciară are 4300mp, întradevăr mai mult din măsurători. Specific faptul că terenul tatălui meu a fost al lui tataie lasandu-il tatălui meu prin testament. Deci acest teren este de când ne știm noi. Acești 4300 mp. Vecinul a cumpărat în anul 1997 deci în urma noastră. Vreau sa specific faptul că el nu amăsurat ce a cumpărat. Când a cumpărat și-a a făcut singur gardul pe hotar. Întrebarea mea către dumneavoastră este următoarea: ce șanse de câștig are tatăl meu in condiția in care vecinul a venit în urma noastră, nu a măsura ce a cumpărat și el singur cu mâna lui și-a trasat gardul. Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns. Dacă fostul concubin nu este de acord eu ce pot sa fac pt a schimba numele de familie al copilului pe numele meu? Ne putem judeca in instanta pe această temă? Chiar nu exista nici o cale? Țin să menționez că tatăl copilului este total dezinteresat. Mulțumesc pentru un eventual răspuns!

Bună ziua. O persoană îmi adresează injurii pe Facebook in mod public. Întrebarea mea este următoarea:. Ce șanse am să câștig dacă o dau in judecata? Mulțumesc!
Bună seara! Daca am custodia exclusivă pot schimba numele copilului pe numele meu? Mulțumesc!
Bună seara, dacă avem custodia comuna și tatăl nu răspunde la mesajele solicitate de mine in interesul copilului de ex pt semnături grădiniță,etc. Ce este de făcut? Mulțumesc?
Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului. Am cerut custodia copilului. Întrebarea mea este ce șanse are el ca copilul să locuiască și la el în condițiile în care eu am specificat că este agresiv și fizic și verbal când se îmbată. Am fost bătută cu pumnii și picioarele când locuiam la el. Când eram însărcinată mi- a făcut vânt în șanț spunând sa fac avort că el nu vrea copilul și că nu este al lui, a vrut să mă lovească cu piciorul in burtă pt a pierde sarcina, el fiind beat, noroc cu fratele lui că sa pus în fața mea. M- a amenințat că ne va onora atât pe mine cât și familia mea. A scos până și cutitul. Nu știu cum să fac dovada aceasta, am doar o poză cu telefonul spart de el când a dat cu el de pământ. Mă căiesc că nu am scos certificat medico-legal când am fost bătută. Menționez că eu am avut grija de ea singură în această perioadă, am apartament pe numele meu dat de părinții mei. El nu știe să aibe grijă de ea, nu știe ce să îi des să mănânce fiindcă a început diversificarea mâncării. Nu are condiții, nu are lucrurile necesare unui bebeluși, nu are cine să îl ajute cu îngrijirea ei fiindcă mama lui nu vede. El a cerut că copilul sa ii fie încredințat in prima și a doua săptămână de vineri până duminică orele 9-20. In zilele de sărbătoare Paste ,Crăciun, Revelion să locuiască la el cate o săptămână de ziua ei tot la el, toată luna lui August tot la el. Eu nu sunt de acord cu ce a cerut el în condițiile pe care le- am specificat mai sus. Întrebarea mea este ce șanse am că copilul meu sa nu locuiască la el . Mulțumesc!