avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate kivio69

Activitate kivio69

Maliro, fii mai explicit, ca nu te pot ajuta: care este suma de pe hotararea definitiva? Procesul a fost cu o persoana fizica sau juridica? (banca? firma?) Dupa un an de zile, nu ai observat ca suma de pe hotarare nu corespunde ?Trebuia atunci cand s-a emis hotararea sa depui la dosar completare obiectiv sau corectare eroare materiala in cadrul hotararii. Daca hotararea e impotriva unei banci, te poti adresa direct la banca pentru obtinerea sumelor. nu lasa timpul sa treaca....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteți solicita sumele si in nume propriu, urmînd cativa pasi :
1. mergeti la tribunal si legalizati hotararea in care spune ce sume aveti de primit.
2. copia hotararii legalizate, copia buletinului si extrasul de cont de la banca la care vreti sa vi se vireze sumele, impreuna cu o cerere de mana, in care spuneti ca nu vedeti care sunt motivele pentru care mai sunt retinute aceste sume de catre banca, le depuneti personal la sediul bancii, cereti numar de inregistrare la documente, si nu plecati de acolo pana cand nu primiti un raspuns cert cu data la care veti primi banii. cereti sa vorbiti cu reprezentantul bancii si cu juristul bancii. in cazul in care nu primiti ce solicitati, va puteti adresa unui executor judecatoresc si sa avansati o suma pt demararea executarii. cheltuielile de executare vor fi suportate de partea cazuta in pretentii, respectiv, banca !
=la mine a fost mai simplu, banca nu a asteptat sa cer eu ceva ci a depus sumele in 24 ore in contul meu.
mult succes !
poprirea se face pe veniturile viitoare ale angajatului. el si-a dat demisia. contactati un avocat care sa va reprezinte .
contestatie la executare ! in termenul legal-scrie pe incheierea executorului . Contestatie la toate titlurile emise de executor. Contactati un avocat care ar trebui sa verifice daca executarea este sau nu presscrisa, daca creanta a fost cesionata in mod legal catre eventuali recuperatori, daca sumenle sunt reale etc......si inarmati-va cu rabdare !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cu placere ! tot pățitu-i priceput ! nu uita sa scrii in cerere ca: nu vezi care sunt motivele pentru care sumele dispuse de instanta de judecata sunt retinute in continuare in mod abuziv si ca in caz contrar iti rezervi dreptul de a te adresa organelor competente pentru solutionarea situatiei: executori si judecatorie 1
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ai de facut cativa pasi imortanti pana la recuperarea sumelor.
1- te duci la tribunal cu copia hotararii si ceri timbrarea hotararii, platesi 5 lei acolo.
2- faci o adresa in nume propriu , cu toare datele tale de identificare prin care soliciti suma de bani conform hotararii anexate in copie, impreuna cu copia buletinului si extrasul de cont de la banca unde doresti sa ti se vireze banii, le trimiti la adresa firmei EOS, care poate avea sediul si la tine in localitate, insa vei putea trimite si prin mail, fax scrisoare. Iti urez succes. eu asa am obtinut banii de la acestia !
Da. Corect . Cheltuieli de executare ! O sa postez si incheierea in care spune si ca am drept de contestatie in 15 zile.

trandafir2 a scris:

Nu ch de judecata, ci ch de executare. Fara sa vedem incheierea nu se poate spune ce "scrie" in ea.

Citeste contractul de imprumut. Daca este trecut si sotul, va plati in solidar cu sotia .
buna ziua ! am castigat pe darea in plata. . banca a cerut incetarea executarii silite. executorul scrie o incheiere : inceteaza executarea silita pornita la cererea creditoarei Banca...., intrucat s-a realizat integral obligatia stabilita prin titlu executoriu, fiind platite partial cheltuielile de executare ! Ce sa inteleg, ca executorul poate sa-mi ceara sume reprezentand cheltuieli de judecata?