avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Activitate Cilibeanu Silvia Georgiana

Activitate Cilibeanu Silvia Georgiana

Este posibil ca aceasta creanta sa fie prescrisa. Trebuie urmarit cand s-a facut ultima plata voluntara, cand a fost inceputa executarea silita si alte asemenea aspecte. Puteti face contestatie la executare
Răspuns la discuția acces legal in imobil
Trebuie sa faceti actiune de partaj cu atribuirea apartamentului catre una dintre parti in schimbul unei sulte
Buna ziua! Trebuie sa va adresati instantei de judecata si sa solicitati obligarea acestuia sa nu mai posteze, sa starga ce a postat si daune morale.
Trebuie sa formulati initial o notificare/somatie, in functie de calea procesuala pe care doriti sa mergeti si in masura in care nu va plateste suma de bani in termenul stabilit in cuprinsul notificarii/somatiei, trebuie sa formulati actiune. Aceasta poate fi cerere de emitere a unei ordonante de plata, cerere cu valoare redusa sau actiune pe dreptul comun, in functie de situatia de fapt concreta si actele care au stat la baza emiterii facturii.
Trebuie sa va adresati instantei printr-o cerere de chemare in judecata in contradictoriu cu service-ul, prin care sa solicitati repararea pagubelor suferite
Prebuie sa faca actiune in instanta pentru iesirea din indiviziune.
Succesiunea va fi impartita intre cei trei frati. Pentru persoanele care nu mai sunt in viata, vor veni la mostenire prin reprezentare copiii/nepotii, dar doar pentru partea celui pe care il reprezinta. Intre copii, partea persoanei pe care o reprezinta va fi impartita in mod egal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati la firma de curierat si solicitati chitanta. O sa va transmita pe mail, sau in functie de politica fiecarei firme in parte.

O zi frumoasa
La cum ati expus situatia de fapt, reclamantii nu vor avea castig de cauza. Trebuie analizata cererea de chemare in judecata, inscrisurile si hotararea de la uzucapiune. De asemenea, trebuie sa faceti intampinare, in termen legal, pentru a va apara dreptul in instanta.