avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Activitate Anka82

Activitate Anka82

Buna ziua. Din 6.10.2023 am chemat in instanța Finanțele Publice Arges. Pentru anularea unui act de control (întocmit ca și cum firma nu ar fi plătitoare de TVA deși suntem înscriși in vectorul fiscal încă de la înființare ca și plătitori de TVA).Cererea a fost depusă la Judecătoria Pitesti … la primul termen s- a amânat din cauza neprezentării (nu s- a prezentat avocatul ) la al doilea termen m- am prezentat personal (avocatul lipsa )… și mi s- a spus ca nu intra in competentă lor și a fost declinat la Trigunalul Arges.Doresc sa știu in cât timp se primește hotărârea de la Judecătoria Pitesti și citația de la Trigunalul Arges . Va mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns .
Buna ziua .Am un SRL PLĂTITOR DE TVA LA CERERE DE LA ÎNFIINȚARE .In momentul de fata desfășoară activitate scutita de plata TVA … Contabilitatea trebuie ținuta ca plătitor sau neplătitor de TVA ?Programul actual al ANAF ma obliga sa facturez cu TVA . In aceste condiții pot beneficia și de rambursare de TVA ?Nu doar de plata acestuia !??Multumesc pentru răspuns !
Buna ziua . Dosar depus pentru chemarea in judecată a Finanțelor Publice Arges in 6.10.2022,cauțiune plătită in dec 2022 și nici pana astăzi 29.01.2023 nu avem cel puțin un termen de judecată . Unde ma pot adresa pentru urgentarea acestor demersuri ???Deja mi se pare strigător la cer . Cont blocat … popriri active 5 … dintre care doua nu se regăsesc in fisa plătitorului …toate 5 popririle sunt abuzive … Mulțumesc anticipat .
Buna ziua.
“Sa achitați in temeiul art638 alin 2 și art 719 alin 2 lit. b ) C. proc. civ. cauțiunea in cuantum de 1080,85 lei, sub sancțiunea respingerii ca inadmisibil al celui de al doilea capăt de cerere”
Este obligatorie achitarea acestei cauțiuni ???Ne- achitarea ei duce la respingerea dosarului ???Si in cazul achitării se ridica popririle de pe cont pana la terminarea procesului ???Multumesc anticipat .
Buna ziua . De la depunerea dosarului de chemare in judecată in cât timp este înștiințat pârâtul de către Judecătorie ??Multumesc anticipat .
Buna seara . Am depus dosarul pe 6.10 …. Parat …. Finanțele Publice Arges … termen pana la care sa depună întâmpinare la chemarea in judecată 20.12.2022 … mi se pare exagerat … este legal ??Si pana la primul termen de judecată ???Multumesc anticipat .
Buna seara .Dacă dosarul de chemare in judecată a Finanțelor Publice Arges a fost într-adevăr depus pe 6.10.2022 (după spusele avocatului…nu am nici un document justificativ in aceasta privința )in ce perioada de timp trebuie sa primesc și eu Înștiințare …număr de dosar … citație ???Multumesc anticipat .
Buna ziua. Cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ???Si ce scrie in dosar??Multumesc mult .