avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Activitate Mar31

Activitate Mar31

Bună ziua, mai nou am fost emis un ordin de protecție provizoriu din partea fostei soții. Joi trebuie să mă prezint la judecătorie, ce ar trebui să fac ? Am înțeles ca este avocat din oficiu. , eu nu am văzut-o pe fosta soție de circa 6 luni . Am avut un schimb de replici la telefon și mesaje . . Ce se întâmplă acolo , nu am mai fost în situația de față , mulțumesc anticipat.
Bună seara , în cazul în care am divorțat și suntem asociați în aceeași firmă 50/50 și ea este administrator, pot să efectuez lucrări pe firmă? Și anume cum ? Având în vedere ca programul de e-factura a rămas la fosta sotie in calculator și nu pot emite facturi ?
Bună ziua , ce este de făcut în situația în care după divorț fosta soție a luat toate actele de proprietate din una dintre casele pe care le deținem ? Nu ajungem la un numitor comun asupra bunurilor comune pt a le împărți. Și aș dorii sa merg la tribunal dar nu am acele acte de proprietate. Actele erau în mai multe exemplare pt fiecare parte. Multumesc
Suntem doi asociați cu 50-50% , doresc să schimb administratorul, cum procedez dacă celălat nu este de acord? Mulțumesc
Bună seara , ce pot să fac in următoarea situație? Am divorțat , am renunțat la câte un imobil fiecare , dar au rămas încă trei imobile. Problema mea este ca fosta sotie a luat toate actele din casa , inclusiv acte personale . Livret militar , diplome etc ., ce pot să fac sau ce este de făcut în această situație ? Multumesc anticipat pentru răspuns. O seară bună .
Buna ziua , nu stiu ce este de făcut in următoarea problema :
Fiica mea a avut un accident auto ușor , încheiat cu amiabila , după un an a primit acasă Comunicare adresa , in calitate de intervenient- reclamant . Pârâtul fiind firma de asigurări Generali . Și ca are de depus in termen de 25 zile de la primirea prezentei următoarele : nume , CNP , excepțiile procesuale, răspunsul la toate pretențiile , dovezile cu care se apăra împotriva fiecărui capăt de cerere. , semnatura. Ce este de făcut ? Mulțumesc frumos Pt răspuns , anticipat .
Buna seara , întrebarea mea este :
In timpul căsătoriei ,soacra nea împrumutat cu o suma x de bani pentru a achiziționa o casa , între timp soacra a decedat iar soțul nu a mai dorit sa restituim acea suma , noi după 7 ani am ajuns la divorț cine are dreptul la acea proprietate care este pe numele nostru? Mulțumesc anticipat .